TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ganks

Konusu 'DEFG' forumundadır ve Necro tarafından 29 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. Necro

    Necro Well-Known Member

    O bir php kinq basit ama yararlı:D O kardeşim benmhö o paylaşmayı seven o bir o 1 - 2 - 4 ganks :D Şaka bi yana aramızdan su sızmaz kız arkadasını bile verir hö o derece
  2. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    :haha:

    Kardeşim :rock: Aşk yorgunu aga ..
  3. Cevap: Ganks

    adam Ganks :D
  4. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Ganks

    Php uzmanı, oda benim gibi aşık sevdiğim agalardan birisi. hö
  5. Shutup

    Shutup Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: Ganks

    İyi yola gidiyo severim mamiyi :D
  6. ByBrux

    ByBrux Well-Known Member Emektar

    Cevap: Ganks

    tovbe Tovbe Kerem Ramazan Ramazan Bayramlık Ağzımı Açtırma Öbür Ayı Bekle xD
  7. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Ganks

    Eskiden Kopanel yapardı Kullananlar %90 Batardı :D
  8. BILAL

    BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt

    Cevap: Ganks

    Beni ilk görüşünde sevmemişti :(
  9. MrSabotage

    MrSabotage Member

    Cevap: Ganks

    Hahaha ... :-::haha:
  10. WhiteChris

    WhiteChris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ganks

    tanımasamda iyi bir agaya benziyor :)
  11. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: Ganks

    İyi birisi, Çok yakından tanıyorum :eek:
  12. dasdsdfgfd61

    dasdsdfgfd61 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ganks

    İlk Panellerde Bilerek Açık Bırakırdı Çakal Aga :D Sonra Loperlere Solerdi :D
  13. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Ganks

    berkın biz kötü yolamı qidioruz hulanhö
  14. GelGit

    GelGit New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ganks

    Mysql bilipte yardım etmeyen aga
  15. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: Ganks

    Çok Sevdigim Aga Aşık Adam :O
  16. ElaNOBlumeR05

    ElaNOBlumeR05 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ganks

    Tanımıyorum AMA iyi yolda gidiyo Aga GANKS XD
  17. 4MaTaDoR_

    4MaTaDoR_ Member

    Cevap: Ganks

    Beni Tanımasada İyi ve Paylaşımcı aGa :)
  18. hizlinet

    hizlinet © webmsn

    Cevap: Ganks

    Allah yolunu açık etsin ;)
  19. EveryBodyFooL

    EveryBodyFooL Member

    Cevap: Ganks

    Komedisin Ya...:haha::haha:
  20. Dev1

    Dev1 aGa Mode: ON

    Cevap: Ganks

    Hayatım boyunca oynadığım ve oynabileceğim en sağlam server'ın admini :-:

    Evet doğru her bi şeyi bilir ama yardım etmez ! beni kıl eder @:mad:
    Selam veririz işim var :V:
    Konu açalım deriz hemen AJAX pHp öyle gider :^^: ( anlamıyoz ya :p )
    Kendisi aSık aGa'dır ♥
    Severim kendini ama muhabbeti yok msn'i açar durum uygun meşgul ayağı yapar facete takılır biz görmüyoz bizim facebook'ta sohbet özelliği yok ya :p :korsanh:

    Ama Ne Olursa Olsun Ganks4Ever !!!