1. ko-cuce.net 10 senedir olduğu gibi açık kalmaya devam edecektir, kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

Konusu 'Programlar' forumundadır ve Kernkraft tarafından 28 Eylül 2008 başlatılmıştır.

  1. Kernkraft

    Kernkraft was here.

    ................................
    Son düzenleme: 15 Mayıs 2011
  2. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    tskler :)
    işe yarar da sanki buna benzer daha önce yapılmıştı :)
  3. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    qüzel olmus :)
  4. _WurucU_

    _WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Tşklerde masaustundekı tum dosyaların gorunmesıne ızın wermısın ama en sol altakının ısmını karalamısın. Merak ettım :D
  5. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    xxxx Files :rock:
  6. Adaptati0n

    Adaptati0n ByTroJan Is Back V2

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    emegine eline koluna sağlık ;)
  7. Drache

    Drache Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Zaaa xxxx Files Bende Merak Ettim Valla Eline Sağlık Bu arada :)
  8. fb_hunter1907

    fb_hunter1907 Roberto Carlos

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Güzel olmuş eline sağlık
  9. MrsOraK

    MrsOraK Dost Üye

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Droplara ekledimizde bonuslarıyla birlikte görülüyormu yoksa örnek aldımız itemi silip baska bi itememi çewiriyor :D
  10. EnforceR

    EnforceR Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Paylaşım için teşekkürler...!
  11. kirchberga

    kirchberga [B]+[T] 4eVer in LoVe

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    payLsm icn tskLeR :)
  12. Shady_Wen0M

    Shady_Wen0M Member

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    güzel paylaşım teşekkürler hatalar ne gibi hatalardır acaba ?
  13. enex57

    enex57 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    adamın sol alttakini karalamasının sebebı kendı yapmadı bu editörü ındırdıgı dosyanın adıda o zaten resmı aldı bı baktı sılmemıs dosya adını sonradan sıldı bıde kendım yaptım dıo emege saygın olsun az
  14. Axi4eveR

    Axi4eveR [email protected]

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    sanırınm atillanınkıne benzıyor
  15. knnn

    knnn New Member

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Yaw iyi gsl herseyi yapmısında biz simdi itemi yaptık kendi istedigimiz onun nasıl patchini napıcaz !!!!! buna acıklarsan gsl bi editör derim ama sadece editlemek le olmuyo itemi!!!!!!!!!!!!!!
  16. Kernkraft

    Kernkraft was here.

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    Gerizeki herif bu dosyanın aynısının daha önce paylaşılanını göster bana ondan sonra konuş!
  17. Shady_Wen0M

    Shady_Wen0M Member

    Cevap: İlk projem... Item Editor... Item tablosunu editlemekte az da olsa kolaylık...

    bu editöre bi özellik daha eklenirse işte bomba paylaşım derim ben istediğim özellik iNum Edit oLması Bu ÖzeLLikLer İtemLeri isimLeri iLe aratıp KiLitLeyebiLme oLabiLir Ne BiLeyim Daha Bir Şey Eğer YapıLırsa MutLu oLurum.

Sayfayı Paylaş