TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

Konusu 'Muhabbet' forumundadır ve Alpereks tarafından 13 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

  1. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Son düzenleme: 13 Temmuz 2009
  2. UnstabLe

    UnstabLe <marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    çocuğuda attınız havuza hö :haha: gri li benım hö
    Son düzenleme: 14 Temmuz 2009
  3. BySnaqe

    BySnaqe Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    hava atma ulen :D
  4. EarthQuake

    EarthQuake Active Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Nie Dövüyon lan cocugu Mahalleye Gel soracam sana xD
  5. alver104

    alver104 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    aGa 4eveR Süper Ssler:D
  6. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Benim Tel Hafiften iyi çekiyormuş yahu :D
  7. alver104

    alver104 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    N95 Galiba :haha:
  8. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]


    Yok Alperin telefonu N95 benim telefon 5300 xpress music edition
  9. PriestBizz

    PriestBizz New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    UnstAbLe 4ever :) ..

    Bir Dahaki Sefere Bende qelCEm
  10. GoldenShark

    GoldenShark Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    ayyaşlar bir arada :rock:
  11. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Ulan Bana neden söylemediniz be :mad:
  12. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Forum'a rütük Sansur getirir bu resimleri görse :D
  13. iso1

    iso1 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    en son resimde waytoo nun yanıdaki grili kimse YakışıqLıymış he :haha:
  14. UnstabLe

    UnstabLe <marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    kerem gelmez dedi o ben dedım alak mami yi :a:
  15. lulu31

    lulu31 Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    WAyto ve Alper içlerinde en olgun gösteren.
  16. UnstabLe

    UnstabLe <marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    videoları ızlemeden konusma hö tabi buraya koymadık o baska aslında en haraketlisi 2si
  17. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    kımse benı dovmedı lan uydurma hö sallamayın buralarda hö
  18. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:


    Hem Siz Nie Yunusu Suya Atmaya Calısıonuz :haha:
  19. UnstabLe

    UnstabLe <marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    ama bilek guresınde alayını aldım hö burak haric oda zaten kolu 100kilo :haha: ust uste yaptım birde ondandır :^^:
  20. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Parayı bulim bende gelcem bu yaz kesin hö