TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

Konusu 'Muhabbet' forumundadır ve Alpereks tarafından 13 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

  1. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    yunusu kowaladım ss ler nıye yok burda hö bıde Alperın 1-2 pozları wardı kerem bılır hö onlar nie yok hö
  2. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    kimin telefonuyla çektiyseniz ondadır ben bunları bulabildim :D
  3. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    sıldın dımı kendı firikik fotolarını hö aaaa :eek:: alper ayıp ettın :haha:
  4. broklyn

    broklyn Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Güzel REsimler:)
  5. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    onlar keremin telefonunda galba bişey silmedim ben :D
  6. alver104

    alver104 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    VİDEO'Lar Daha Güzel:haha:
  7. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    kereme solıyımde o resımlerıde ekleyelım hö
  8. mjsamet

    mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Anlaşılan organizasyon sıfırmış
  9. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    konuşma lan :eek: sen yap bakiyim samsunda :D
  10. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Katılıyorum :sakalli:
  11. _By_HoLiGaN_

    _By_HoLiGaN_ Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    ALLAH en kötü gününüzü böyle yapsın ne diyem İŞŞLLAH DAHA mutlu olursunuz ..! :)
  12. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    höhöhöhö en sexi bn ckmışım KA FOREVER !
  13. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    " Al lan zippo "

    zuhahahah :sakalli: :haha:
  14. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    sönmedi lan o cakmak 5 dakika :D
  15. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    :D Çakan çakana :D
  16. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    cetemisiniz lan siz oguz yine almıs efes içiyor adamın hayatı içki hö
    Son düzenleme: 16 Temmuz 2009
  17. GelGit

    GelGit New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Keremin Boyna Bi Demir Zincir Tahmin Edin Tam Olarak Neye Benziyo :D:D
  18. alver104

    alver104 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    :haha::haha: Koptum Ya:D Ama Necro[Kerem] aGa Yakışıklı Çıkmış :p
  19. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    o yakışıklı çıktıysa biz ohoo.. :D
  20. alver104

    alver104 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Brad Pit Gibisin Sende "aGa" :^^: