TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

Konusu 'Muhabbet' forumundadır ve Alpereks tarafından 13 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

  1. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    qörünüşüm aynı di caprio ama kimse bana inanmıo hö
  2. ÖlümAnı

    ÖlümAnı Sensın Ulan Cüce

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]


    Di caprionun fazla güneşte kalmıs hali:D :haha:
  3. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Di Caprionun çingenesi hö
  4. RoTrKO

    RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Guzel Resimler :p
  5. WayTooBaD

    WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Kerem Brad Pit'ise Biz Alper Aga ile Dünyanın en karizma adamıyız hö

    Kasım ben Hergün içerim la :D benim ayık oldugum gün yokki :rock:
  6. mjsamet

    mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Yaparım yapmasınada üye az ben ve Görkem:)
  7. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Forumda o kadar üye var samsunda oturanda vardır elbet :D
  8. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Samsuna bende gelirim hö
  9. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Samsunda cıkar üye siz bi duzenleme yapın çıkar çıkar :haha:
  10. horozozy

    horozozy Active Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Samsun Olmuş denizli yokmu :haha:
  11. Terry

    Terry Cüce Of Cüce's

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    kiLo'la ne alaka len biLek önemLi adı ustunde bılek guresı gel karsıma tek'te deviririm :D

    Bide O xxx kısa şort'lu olan kim hö

    Ona Sansür Koyun lan hö gören yanlıs anlıcak hö

    Nese '' Al Lan Zippo '' hö

    :haha:

    Oğuz sende efes'ten baska bıse içmezmisin be kardeşm :D
  12. ahanda

    ahanda New Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    bende gelmek istedim ama :p
  13. UnstabLe

    UnstabLe <marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    50 kilo kol onu nasıl tasıım ben *** xD
  14. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Alın lan zippo görun hö
  15. Orkchampion

    Orkchampion New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    insan biraz bnm resimlerede yorum yapar sapkalı bnm orda üstü siyahlı hö :D:D
  16. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Kös Kös Oturdunuzmu Orda Sadece Orda Resim Çekmişsiniz ... Kışında Ben Düzenliyicem Böyle Bişe Yazın Kötü Olur
    Alpereks bunu beğendi.
  17. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Keske kimin kim oldugunua söyleseydin :)
  18. Public

    Public Public - Ko-CuCe

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    aGa 4 eveR...
  19. Cypstre

    Cypstre Member

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    En Çok Kerem Çıkmış FotoLarDa xD
  20. aRSIZ_

    aRSIZ_ Eskilerden..

    Cevap: Ko-Cüce agalar buluşması [İstanbul]

    Istanbulda Olmayı çOK Isterdım Sızlerle buluşmayı ama malesef Adanadayım