TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve 4vaLanche tarafından 7 Ekim 2010 başlatılmıştır.

  1. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Daemusin Tüm Paylaşımlarım .

    Server Kurulumu


    Client Paylaşımları


    Cüce Mage Patch %100 Sorunsuz MRKeNJi Tarafından Yapılmıştır !

    TurkKO Client v1 Paylaşımda Sorunsuz Link Çalişiyor MrKeNJi Farkıyla !

    Database Paylaşımları


    MrKeNJi DB v1 - ANDREAM DB -





    Prosedürler & Kodlar



    Web Dosyaları Paylaşım

    BlueArcher Yapmış Oldugu Panel | Düzenlendi Link Yenilendi MrKeNJi Tarafından




    Metin2 Server Kurulumu





























    Sabit İp Server Kurma

    Tamamen Türkçe 9 Kat Kule Gir iÇeRi! [ ****** Katı Aktiftir. ]


    İnternetsiz Türkçe Metin2 Kurma Geniş





























    Metin2 Database Paylaşımları




    Metin2 Client Paylaşımları























    Genel Paylaşımlar

    Son düzenleme: 16 Şubat 2011
  2. DeadLyTurk

    DeadLyTurk Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    Ellerine sağlık.
  3. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    önemli değil .
  4. followmystar

    followmystar Ko Cüce Üyesiyim :)

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    süper paylaşımlar devamını dilerim
  5. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    sağol teşekkür ederim.
  6. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    Paylaşımlar güncel .
  7. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    [​IMG]
  8. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    pardonda bunedir :S
  9. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    27 Aralık Güncel ...
  10. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    13 Şubat Güncel ...
  11. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    16 Şubat Güncel.
  12. 4vaLanche

    4vaLanche Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    20 Kasımdan itibaren yeni databaseler editleyeceğim inşallah .
  13. InsurMounTabLe

    InsurMounTabLe New Member

    Cevap: MrKeNJi Tüm Paylaşımlarım .

    eline sağlık güncel

Sayfayı Paylaş