TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

MYKO My-KO.Us | New Server ' SPARTA ' | v1098 Global Myko | 25 HAZİRAN SAAT 22:00| 75.000 TL Ödül

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve PoyrazBilişim tarafından 23 Haziran 2021 başlatılmıştır.

  1. PoyrazBilişim

    PoyrazBilişim www.poyrazbilisim.com Bilişim Firması

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    Merhaba Knight Online severler. Knight Online oyununu en iyi şekilde ve en iyi hizmet ile sizlere sunmayı amaçlamaktayız. Sizlere o eski anılarınızı, maceralarınızı yaşadığınız heyecanı tekrar yaşatmayı umuyoruz. Ekibimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği özel dosya ve yazılımı artık sizlerle buluşturmanın zamanı geldi. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız , sorunlarla karşılaştığınız günleri geride bırakacaksınız.
    3 Dil yabancı destekli " Gamemaster " ekibi ile profesyonel olarak sizlere hizmet vereceğiz.
    Amacımız 2004 2005 yıllarında olduğu gibi " Global " bir server ile bu güzel anıları tekrar canlandırabilmek. Profesyonel olarak Türk ve Yabancı iş ortaklarımız ile köklü bir serverın tohumlarını atmış bulunuyoruz.
    Kaliteli sponsorlarımız ve reklam ekibimiz ile birlikte, büyük bir kitleye ulaşmayı ve kaliteli bir oyun konsepti oluşturduğumuza inanıyorum. Sizlerin de vereceği büyük destek ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Aynı zamanda " Test Server " ve " Open Beta " olarak bu projeyi sizlere sunacağız. Bu zaman sürecinde, görüş ve önerilerinize açık olup gerekli düzenlemeleri yapacağız.
    Amacımız ilk önce güveninizi kazanıp, sizlere kaliteli ve uzun soluklu " Yerli ve Yabancı " oyuncuların, bol bol aktivite içerisinde olduğu bir " Knight Online " Serverı Sunmak.
    Saygılarımızla My-KO.US Ekibi.
    [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    ● Level CAP 65
    ● +8 High Class & +1 Accessory kapalı. ( Takvim sistemine göre açılacaktır. )
    ● " Master " görevi ilk günden aktif.
    ● EXP , ITEM ve GB Orta.
    ● Black Chitin & Red Chitin & Black Paper aktif edildi.
    ● Draki Sistemi aktif edildi.
    ● Weapon Breaker aktif edildi. ( Myko'da İLK )
    ● Yepyeni kalkanlar eklendi ( Turtle Shield vs )
    ● Karakter Rebirth Sistemi aktif edildi.
    ● Death Notice aktif edildi.
    ● JOB Event aktif edildi. ( 83 & 47 )
    ● Melee & Mage Dark Mare Slotları aktif edildi.
    ● Gelişmiş View İnfo sistemi.
    ● Full HD Client ( KOREKO )
    ● 1v1 & 2v2 & 8v8 menü aktif edildi.
    ● Extra Inventory aktif edildi.
    ● Gelişmiş Rebirth sistemi. ( Low & Middle & High Class )
    ● Tek tip Eslant aktif edildi.
    ● +12 takı sistemi aktif edildi.
    ● Clan & Party devretme sistemi.
    ● Q ile 1'leme sistemi.
    ● Select Character aktif edildi.
    ● Re-Connect sistemi aktif edildi.
    ● Flashlar aktif edildi. ( DC , WAR , EXP )
    ● Rank Reward sistemi.
    ● PM Rank sembol sistemi.
    ● Tag sistemi aktif edildi.
    ● İnfinite ( Sınırsız ) itemler aktif edildi.
    ● CZ , ESLANT , EMC&LFC Devil Stone aktif edildi.
    ● Anti DEF takıları kaldırılmıştır. ( Iron Necklace , Iron Belt )
    ● Lightning el kesme kaldırılmıştır.
    ● Gelişmiş v.1098 MYKO
    ● KC pazar aktif. ( Min. Limit 3000 KC )
    ● Multi Client aktif. ( Tek IP üzerinden 3 karakter sokabilirsiniz.)
    ● Geliştirilmiş ( Hızlandırılmış ) Genie Sistemi.
    ● Isıloon dropları ilk günden aktif.
    ● Kadın " Mage " karakteri aktif.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [IMG width="709px"]https://www.resimupload.org/images/2021/06/13/OMER.jpg[/IMG]
    SPARTA Sunucusu için Sıkça Sorulan Sorular
    1-) Server ne zaman açılacak ?
    Cevap :
    25 Haziran 2021 Saat 22.00
    2-) Oyuna girebilmek için kayıt olmam gereklimi? Nereden üye olabilirim?
    Cevap :
    Evet kayıt olmanız gerekmektedir. Panel üzerinden kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için Tıklayınız.
    3-) Türkiye ve Yabancı bölgelerden sunucuya giriş sağlanabilecek mi?
    Cevap : Evet, global bir " M Y K O " server olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.
    4-) Client indirmek istiyorum, nereden indirebilirim ?
    Cevap : İndirme linkleri paylaşıldığında güncellenecek.
    5-) TL Bakiye ile KC arasındaki olay nedir ?
    Cevap : TL Bakiye bazı önemli PUS eşyaları için kullanılır. Sadece resmi satış bayimiz KLASGAME üzerinden satın alınabilir.
    Knight Cash'i oyun içerisinde " Etkinliklerden " veya oyuncularımızdan Coins ile alabilirsiniz.
    6-) Premium hediyeleri ve özellikleri nelerdir ?
    Cevap :
    Premium özelliklerine ve hediyelerine bakmak için, Tıklayınız.
    7-) Serverinize hangi işletim sistemleri giriş yapabilir ?
    Cevap :
    XP dahi tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.
    8- ) Power-UP Store eşyaları olarak neler satıyorsunuz ?
    Cevap :
    Power-UP Store eşyalarının fiyatlarına ve satılan Power-UP Store eşyaları için, Tıklayınız.
    9-) Premium veya herhangi bir Power Up Store eşyası satın aldım, kırdırmam gerekiyor ?
    Cevap :
    Power UP Store'den aldığınız " Extra İnvertory , Genie , Premium " gibi eşyaları kırdırmak için Moradon'da bulunan " Hemes " NPC'sini
    kullanmanız gerekmektedir.
    10-) Saymalı ve Tekrarlanabilir görevleriniz nelerdir ?
    Cevap :
    Bir çok tekrarlanabilir & saymalı görevlerimiz mevcuttur. Ulaşmak İçin Tıklayınız.
    11-) Serverinizde " Level Cap " nedir?
    Cevap :
    Maksimum ulaşabileceğiniz Level limiti 65'dir.
    12-) Official sunucunuzda Master açmak zor mu, kolay mı ?
    Cevap :
    Bir çok Master materyalli görevlerimiz mevcuttur. Ne çok kolay, ne de çok zor olacaktır.
    13-) Official sunucunuzda başlamayı düşünüyorum, başlangıç İtemleriniz nelerdir ?
    Cevap :
    Başlangıç itemlerimiz " MYKO " server'a uygun şekilde ayarlanmıştır. Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.
    14-) Gold Bar satışı , alışı yapabilecek miyim ?
    Cevap :
    Evet, kasmış olduğunuz İtemlerinizi ve Gold Barlarınızı oyunculara satabileceksiniz.
    15-) Gold Bar , İtem satışında , alışında herhangi bir alt taban uygulanacak mı ?
    Cevap :
    Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda sadece " Gold Bar " fiyatına alt taban uygulamaktayız. Eşya satışında herhangi bir alt taban fiyatı bulunmamaktadır.
    16-) Sunucunuzda kasmış olduğum KC'ler diğer sunucunuza aktarılır mı ?
    Cevap : Oyun içerisinde bir çok " KC " elde edebileceğiniz için, sadece TL Bakiyeleriniz aktarılmaktadır.
    17-) Oyun içi etkinlikler nelerdir ?
    Cevap :
    SPARTA sunucumuzda bir çok yeni etkinlikler olacaktır. Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.
    18 - ) THEMIS sunucusunda kullanmış olduğum üyelik ile giriş yapabilir miyim ?
    Cevap :
    Evet, giriş yapabilirsiniz.
    19-) My-KO.US Ücretli mi?
    Cevap :
    Hayır. My-KO.US'u indirmeniz ve oynamanız tamamen ücretsizdir. Oyun içerisinde eğer fazla vakit geçirebilirsiniz, her şeyi ücretsiz elde edebilirsiniz.
    20-) SPARTA sunucusunda " Camp " sistemi aktif mi ?
    Cevap :
    Evet, Yoğunluğa bağlı olarak "ESLANT " bölgesinde 5 Channel, " Moradon " bölgesinde 3 Channel yapmayı planlamaktayız.
    21-) SPARTA sunucusunda farklar olacak mı ?
    Cevap :
    Evet olacak, " MYKO " konseptini bozmadan bir çok yenilik ve özellik getirmeyi amaçlıyoruz.
    [​IMG]
    Bi-Frost
    Border Defance War
    Collection Race
    Chaos
    Ardream
    Juraid Mountain
    CSW
    Lunar Valley
    Forgotten Temple
    Santa
    GM Kill
    Merchant EXP
    Titan War ( 83 & 72 & 45 )
    Ekstra Medal Event
    Mini Ronark Land
    Night Delos War
    Moradon War
    Snow War

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [IMG width="795px"]https://www.resimupload.org/images/2021/06/16/MYKOUS728X90.png[/IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Son düzenleme: 23 Haziran 2021