1. Tüm Knight oyuncularına özel ödüllü yarışmamız başlamıştır. Link

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

Konusu 'Hileler & Engelleme Yolları' forumundadır ve Nero tarafından 18 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. webpro2008

    webpro2008 Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    emeğine sağlık
  2. siyahbeyaz

    siyahbeyaz New Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    paylasım için tsk

    saolllll........
    Son düzenleme: 6 Kasım 2009
  3. kolig12

    kolig12 Active Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    arkadaşlar ebenezer rar şifresini ne
  4. brs1990

    brs1990 New Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    şifre ne kardeş
  5. TheNeroStyle

    TheNeroStyle New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    şifresi Nero olması lazım..
  6. goptor

    goptor Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    Ya kardeş süper ellerine sağlık fakat nedir rar şifresi..
  7. dasder01

    dasder01 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  8. RLX4

    RLX4 Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    Teşekkürler.
  9. apo5555

    apo5555 Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    sen bize onu nasılfixliceğimizi gösterirmsn ??
  10. feruk31

    feruk31 New Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    TesekkurLerr
  11. doki55

    doki55 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    Iyi bayramlar
  12. yelloha

    yelloha Member

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    link olu :=)
  13. Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    +++++++++++++++++++++
  14. rıfat1234

    rıfat1234 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: PUS Butonu ile yapılan düpe ve /Save bugu Fix

    linki değiştir lütfen ya serverimin ebenezerini kapatıyorlar programla:S yardım pls
  15. ahmetkayemzorza

    ahmetkayemzorza New Member

    arkadaslar lınk acılmıyor ben ındıremedım bırının upload etme ımkanı varmı? ayrıca benm kullandıgım ebenezerde cz gıeıs levelı 75 ancak benm serverım 70 level son sınırı bu ebenezerde oyle bır problem yoktur umarım.

Sayfayı Paylaş