TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

>>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve Qp__ tarafından 3 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

  1. Qp__

    Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar

    Öncelikle merhaba arkadaşlar.Ben client dan anladığım için paylaşımlarımın nerdeyse hepsi clientla ilgili paylaşımlardan oluşmakdadır.Fakat client diye bir kenarı atmayalım.Çünkü yaptıklarım bugüne kadar istenilen ve daha önce kimsenin yapamadığı şeyler :)
    Genel Paylaşımlar:
    Npc İşaretleri[Sorunsuz][Kod ve Patchleriyle Birlikte]<<<<ByQp(Bir ilk)
    46Level Quest Zone<<Monsters,Npcs,Quest,TownPos,Smd.vb[NağmıdeğerClevarGörevi:]<<<Qp (Bir ilk)
    64 Level&10 Level Quest Zones<<Map,NPCs,Quest,TownPos.<<<Qp
    (Bir ilk)




    Client Yardım:









    Resim ve Video Paylaşım:







    Muhabbet :​






    Online Oyunlar:


    Ben listenin uzun olmasındansa kısa ama nitelikli olmasının daha iyi olduğunu düşüyorum.Fazla ama gereksiz paylaşımlar yerine az ama nitelikli paylaşımlar yapmak benim için daha önemli :p



    Birşeyler yapdıkca paylaşmaya devam edicem.Amacımız private serverları çekici hale getirip ,geliştirmek :)

    =""
    Son düzenleme: 12 Nisan 2010
    alico67 ve alver104 bunu beğendi.
  2. bigahega

    bigahega Administrator Yönetici Administrator

    Ko-Cuce'ye Hoş Geldiniz!

    Ko-Cuce'ye Hoş Geldiniz. İyi Eğlenceler Dileriz...
  3. ÖlümAnı

    ÖlümAnı Sensın Ulan Cüce

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    BigaHega Herzmnkı gıbı bota bağlamıs :D:D

    Paylasımlarının devamını dılerım kardesım :)

    ilklerin adamı Kemal
    Client masterim benım hö :D
  4. alver104

    alver104 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylaşımlarının Devamını Dilerim.hö
  5. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylaşımlarınızın devamını dileriz. Teşekkürler :)
  6. cRos_17

    cRos_17 Member

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Arşivini Bizlerle Paylaştığın İçin Saol.
  7. By_ZooM

    By_ZooM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylaşımın Uzaması Dileğiyle Başarılar.
  8. BlueMansiiz

    BlueMansiiz Active Member

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylaşımlarının Devamını Dilerim...
  9. TekYolRogue

    TekYolRogue Member

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    hakkini wermek gerek:)
  10. alico67

    alico67 Member

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    PayLaşımlarının Artması Dilegimle..
  11. asdemre10

    asdemre10 Well-Known Member

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Uzaması dileğiyle teşekkurler.
  12. xLarqe

    xLarqe StabLeStrOke >)Ô_ô(

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylasimlarinin Devamini Dilerim.Pathos Glove ve Kız Mage Paylasimlarin Cok GüzeL :) Tessekkurler.
  13. BoysOfHell

    BoysOfHell Holigan CüCe

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    paylaşımlarının şiddetle devamını diliyorum :korsanh:
  14. Qp__

    Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar listeler güncel :)
  15. Wh0sT_T1mE

    Wh0sT_T1mE Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    TeşekkürLer Dewamını Dileriz
  16. By_ZooM

    By_ZooM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Teşekkürler Paylaşımlarının Devamını Dilerim
  17. Orkchampion

    Orkchampion New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    uzaması dilegiyle :)
  18. corteZ_

    corteZ_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylaşımlarının Devamını Dilerim KemaL
  19. Crazy_WarrioR

    Crazy_WarrioR New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Paylaşımlarının Artması Dileğimle :)
  20. Qp__

    Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar

    Cevap: >>><Qp>{Tüm Paylaşımlarım}<>{Sürekli Güncel}<<<

    Yorumlarınız için teşekkürler konu ve linkler güncel :)

Sayfayı Paylaş