1. Tüm Knight oyuncularına özel ödüllü yarışmamız başlamıştır. Link

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve BurningHeart tarafından 1 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

  1. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Bu Bölüm açtığınız paylaşım konularını tek bir konu altında toplayarak başkalarının tüm paylaşımlarını görmenize ve cüceloper alımlarında size avantaj sağlıyor Forumdaki Konularınızı bulmak O Kadarda zor Değil .. 2 Yolu var

    1.Yol

    Profilimize Girip İstatistikler sekmesine tıklıyoruz orda Örnek BuRNiNG_HeaRT ın Konularını Arattır Diye seçenek var oraya tıklıyoruz ... ve Konular karşımızda


    [​IMG]

    2.Yol

    Konumuzu Hangi Bölümde bulacaksak Diyelim Futbol Bölümündeki Konularımızı Bulacağız Futbol bölümüne Giriyoruz Sabit Konuların Üstünde Konuların Üstünde Konu / Konuyu Başlatan Diye 2 Seçenek var Konuyu Başlatana tıklıyoruz Konular Konuyu Açan kişilerin nicklerinin ilk harfine göre alfabetik sırayla geliyor mesela A ile başlayan kişinin konusu Z ile Başlayan kişinin konusundan önce oluyor .. Bkz.Resim

    [​IMG]
  2. Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    Teşekkürler. :)
  3. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    Bilgilendirme için teşekkürler.. :)
  4. delincios

    delincios Member

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    +++++++++++
  5. mc_lazz

    mc_lazz Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    paylasımlar için tskler
  6. uA_7

    uA_7 New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    ++++++++++++++++++++
  7. DarkEvil57

    DarkEvil57 Member

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    eyw saol kardes
  8. Sony

    Sony ●Ko Cüce DeLy^Si● Uyarıları Dikkate Almadı

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    Teşekkürler
  9. WhiteChris

    WhiteChris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    teşekkürler :)
  10. YouReadyBaby

    YouReadyBaby Member

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    Teşekkürler.
  11. sabrek2

    sabrek2 Member

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    Thx Eywallah ..
  12. Osiris

    Osiris New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    Bilgilendirme için teşekkürler :)
  13. quaresm4

    quaresm4 New Member

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    ???5 Dk Önce Açıldı ||NtNetwork || Mage Server || Nt Zevki || ???




    *** SERWER ÖZELLİKLERİ ***
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *** ÖNCELİKLE DBMIZ ÖZEL DB DİR HİÇBİR BUG Vs. YOKTUR ***
    *** SERWERIMIZDE MAGELER USTUNDUR ***
    *** SERWERİMİZ SAGLAM VPS SUNUCUSUNA BAGLIDIR = 0 LAG x) ***
    *** Oto ÜyeLik ***
    *** Oto Master ***
    *** Oto SemboL***
    *** 1 LwL Üstünüzde İtemLi OLarak BaşLanqıç OTO NPC DEN 70 LVL OLABILIRSINIZ .. Walkry EkLi !!***
    *** IIllııll qißi Char Açımı FixLenmiştir. ***
    *** Usko PeLerin EkLi . ***
    *** 83'e Kasmak 13 Worm... ***
    *** %100 Upgrade ve Drop Rate.***
    *** Holy Water,Abyys Blessing,Water of Bless(1440 HP Pot),Acid Potion Fixlendi ***
    *** Guard TowerLar Sorunsuzdur. 3 k Vuruyor..***
    *** 50 KareLi 50 Karesiz oLmak Üzere 100 Adet Simge Vardır ***
    *** Pot Derdiniz Yok.Potlar Sınırsız ***
    *** Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz ***
    *** Stat SıfırLamada ßug Gibi Bi Sorun Yok ***
    *** Armor ve Weapon Enchant Scrollar Çalışmaktadır Sundriesten ÇekiLebiLir.
    *** Asas MasteR 20 SkiLLeri Çalışır. Sorunsuzdur. ***
    *** Castle Siege War.( 1. Clan'ın Bayrağı Delos'a Koyuluyor) ***
    *** Warder ve Keeper KesiLince isim Geçer ***
    *** MAGE SERVERDIR ***
    *** HICBIR SEKILDE MYKO NPC KESME HİLE CART CURT BULUNMAMAKTADIR ***
    *** GMLERİMİZİN HEPSİ +18DİR... SORUN YASANDIGI TAKTİRDE DİREK GMLİGİ ALINACAKTIR
    *** HAFTANIN BELİRLİ GüNLERİ SAVAŞ OLUCAKTIR PANELDE YAZIYOR... ***
    *** OTO PACHT 1304'Dür.. ***
    *** NPCDEN +8 OLARAK ITEM ALINIYOR SIZ ONU +10 A BASACAKSINIZ ( BIZIM DEDIGIMIZ NPC RESIMLERDE MEVCUT ) ***



    İddaa Ediyorum..!! Bu Server Devrim Yaratıcak !! Türkiyenin Uskosu !!

    Deneyimli Gmlerimiz ve 500 Userde Bile Lag Yapmayan Sunucumuz İle Hizmetinizdeyiz..!!



    İp=188.72.210.194
    Kopanel=188.72.210.194
  14. akheneton11

    akheneton11 Login.Komonster.Com

    Cevap: Tüm Paylaşımlarım Bölümü Nedir ve Konularımı Nasıl Bulacağım ?

    1. yol kolaydı ama o sistem kaldırılmış herhalde 2. yol ise baya uzun suruyor :)
  15. abaza12345

    abaza12345 Member

Sayfayı Paylaş