TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

Konusu 'Muhabbet' forumundadır ve DiamonD tarafından 9 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. DiamonD

    DiamonD Yarım Ekmek CüceLoper

  2. kelo53

    kelo53 New Member

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    :( allah rahmet eylesin
  3. DiamonD

    DiamonD Yarım Ekmek CüceLoper

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    saolasın :(
  4. sellomello

    sellomello New Member

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    ben tugayın sınıf arkadaşıyım ilk duyduğumda şaka sandım ama öğrendimğimde şok oldum Öldüğüne İnanamıyorum Daha Sınıfımızın Tugayı Artık Aramızda Olmayacak Allah Rahmet Eğlesin Mekanı Cennet Olsun :(
  5. DiamonD

    DiamonD Yarım Ekmek CüceLoper

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    inş kardeşim :( ismini yazarmısın ?
  6. sellomello

    sellomello New Member

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    selim.....
  7. DiamonD

    DiamonD Yarım Ekmek CüceLoper

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    ben musa selim başımız saolsun :(
  8. sellomello

    sellomello New Member

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    başımız sağolsun musa :(
  9. BoysThePower

    BoysThePower New Member

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    mekanı cennet olsun kardesimizin duydugumda şok oldum :(
  10. erhanak

    erhanak New Member

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil

    Tugayin sinif arkadaŞi selİm maİl adresİnİ verİrmİsİn bİraz konuŞalim senİnle ?
  11. GameGuard

    GameGuard TGG Network Master

    Cevap: Tugay evcil arkadaşımız artık aramızda değil


    Allah rahmet eylesin Musa kardeşim yakınlarına baş sağlığı diliyoruz...
  12. tokatlim60

    tokatlim60 New Member

    tam 11 sene oldu gelin o günü bize sorun barajın kenarında eski koculardanım bende gezerken gordum konuyu Mekanı cennet olsun kardesimizin...