TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

PK Server United-PvP.COM | HomeKO/PK | Official : 17.02.2018 |

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve United-PvP.net tarafından 11 Kasım 2017 başlatılmıştır.

  1. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

  2. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Beta Online.
  3. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

  4. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  5. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  6. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    BETA ONLINE!
  7. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

  8. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

  9. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

    FACEBOOK | FORUM | PANEL

    Client Download
    https://www.united-pvp.net/topic/9-client-download/


    [​IMG]

    Değerli oyuncular,

    Başarılı bir şekilde Beta sürecini bitirdik ve artık Resmi olarak açılış yapmamızın zamanı gelmiştir.Beta'da bizlere vermiş oldugunuz destekden dolayi sizlere teşekkür ederiz, oyunu daha iyi bir hale getirmemizde cok faydaniz oldu.


    Resmi Açılış : 17.02.2018

    Central Europe - 20:00

    Turkey - 22:00

    Peru : 14:00

    Saudi Arabia : 22:00

    Washington : 14:00

    Malaysia : 03:00

    Australia : 06:00


    Her ay, sıralamada en üst sıralarda olan oyuncularımıza ödüller veriyor olacagız, il ödüller Resmi Açılış'tan hemen 13 gün sonra verilecek.
    Her ay Aylık sıralamada, 1.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 3.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 2.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 2.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 3.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.500 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 4.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 5.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.000 KC

    Adil bir başlangıç olması icin, Valkyrie / Gryphon itemlerini 48 saat sonra aktive edecegiz.



    Açılışta görüşmek üzere!

    En iyi dileklerimizle.​
  10. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

  11. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  12. Deathstroke145

    Deathstroke145 New Member

    Hadi bakalm betayi bitirdik officialda da görüşmek üzere millet !!! :D
  13. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  14. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

  15. United-PvP.net

    United-PvP.net Member Özel Üye

  16. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  17. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  18. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  19. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.
  20. DanteD_PK

    DanteD_PK Member

    Konu Guncel.

Sayfayı Paylaş