TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

WayTooBaD

Konusu 'ÜVYZ' forumundadır ve HiimOki tarafından 25 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

  1. HiimOki

    HiimOki <marquee><font color="green"><b>Death greets me wa Emektar

    Dürüstlüğü ve samimi arkadaşlığıyla kısa sürede kardeşim olarak gördüğüm kişi... İnternete kısa sürede dönmesini bekliyorum... :)
  2. Shutup

    Shutup Administrator Yönetici Administrator

    Cevap: WayTooBaD

    Sevdiğim bir kerata hoş msn sohbetlerimiz olurdu :D
  3. 1TurkK

    1TurkK Emektar Üye Emektar

    Cevap: WayTooBaD

    Agayım, agasın, agayız, agasınız, agalar felsefesiyle yaşayan, metalist, müzik sever, şişko, bonus, yırtık, sevdiğim kardeşim. :)
  4. ExcalibuR

    ExcalibuR <b>CücestratoR</b> Emektar

    Cevap: WayTooBaD

    X2'yi Çöpe Atıp Gerçek Bir Gitar Alması Gereken Müzikçi Aga hö
  5. Alpereks

    Alpereks Well-Known Member Emektar

    Cevap: WayTooBaD

    Gitar için internetini kapatan çocuk.
  6. TrayhopeR

    TrayhopeR www.trayhoper.net

    Ince sesli bonus aga oo:
  7. Ganks

    Ganks Well-Known Member

    Cevap: WayTooBaD

    En sevdiğim agalardan biridir... :eek:
  8. BurningHeart

    BurningHeart Well-Known Member

    Cevap: WayTooBaD

    Pc Sine Guitar Rig Ayarlamak İçin Girip 4-5 saat pc sinden çıkmadığım kişidir ...
  9. Necro

    Necro Well-Known Member

    Cevap: WayTooBaD

    Diğere nie acmadın kabiliyetsiz adminhö
    Bende Arka tamponunun resmi olan aga hö


    Diğere nie acmadın kabiliyetsiz adminhö
    Bende Arka tamponunun resmi olan aga hö
    Son düzenleme: 29 Ağustos 2009
  10. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: WayTooBaD

    Forumda GaytoolifeGay Diye sinir ettigim aga :D aslında cok iyi biri.
  11. oxnemesisox

    oxnemesisox Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: WayTooBaD

    lan top kasım ben çıkardım o gaytoobad i :mad:
  12. BILAL

    BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt

    Cevap: WayTooBaD

    Bonus Rocker aga
  13. SaX0

    SaX0 <b><hr><font color="orange"> Natural Born Aga </fo

    Cevap: WayTooBaD

    hem gay hem bonus hem aga
    bknz : oha ! :D
  14. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: WayTooBaD

    Muhabbetimiz yok ama Forumda Sevilen Birisi
  15. Rig

    Rig Emektar Üye Emektar

    Cevap: WayTooBaD

    aga team in kurucularından bonus agahö
  16. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: WayTooBaD

    Elektirik Gitar Icın NEtını Kapattıran :D Demirci Aga:D
  17. Terry

    Terry Cüce Of Cüce's

    Cevap: WayTooBaD

    Oğuz AGA Ouz Dediğimde Oğuz!!! Diyerek Karşılık veren AGA :D

    Bonuz ( Fat'Man ) Gitarizt AGA
  18. qaRx

    qaRx Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: WayTooBaD

    Emekliye Ayrılmış Bir Cücedir Rock Cudur. :D
  19. ComeLy

    ComeLy Member

    Cevap: WayTooBaD

    Kardeşlerimden Biri Yumuduk AGa hö :D