TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

XReturnS Tüm Paylasımlarım

Konusu 'Tüm Paylaşımlarım' forumundadır ve XReturnS tarafından 24 Ağustos 2008 başlatılmıştır.

  1. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    <<<<۞๏XReturnS Tüm Paylaşımlarım๏۞>>>>

    [​IMG]Hoş Geldiniz Tüm Paylasımlarıma:) [​IMG]

    [​IMG]


    Server Dosyaları

    Killswitch e karsı fix ebenezer


    Güncel Programlar

    Msn Langırt XReturnS Farkı





    Web Programlama

    ßy XReturnS Panel v1

    Sürekli Güncel Tutmaya CAlıscam ;) Yorum lar icin tşkler​
    Son düzenleme: 13 Ocak 2009
    BurningHeart, BlueMansiiz, manov3rr ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  2. Fresky

    Fresky New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Dahada Uzaması Dileğiyle :)
  3. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Saol Atilla:)
    alico67 ve ByBlackeR bunu beğendi.
  4. ~кяσ~

    ~кяσ~ Guest

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    saol bro cok güzelmiş çok fazla bunlar komiklere bakayım
  5. bigahega

    bigahega Administrator Yönetici Administrator

    Welcome to Ko-Cuce!

    XReturnS, devamını da bekliyoruz :)
  6. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Teşekkürler Berkin ;)
  7. wehement

    wehement Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Hade Devam Benim Yerime de Paylaşım Yap :D
    ByBlackeR bunu beğendi.
  8. TheGameGuard

    TheGameGuard Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    süper paylaşımnlar ama bi notum var
    not:gene dtx yazmışın qweqwe:D
  9. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    senin icinde paylasım yapıcam :haha:


    I A'm Dxt Master x)
    Son düzenleme: 13 Ocak 2009
  10. Maxis

    Maxis kinda monster.

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    return :D bi numarasın siteye geri return una sewindim:)
  11. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Yorumun icin Tşkler Kardeism Ben Gitmemistim

    Kısa Bir BAn yemistim :haha: :D
  12. _WurucU_

    _WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Ouuuvv super paylaşımlar ellerıne saglık :)
  13. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Tşkler Kardesim :)
  14. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Upupupupp Güncel :)
  15. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Yeni Paylasımlarımı Ekledim GÜncel :)

    upupuppup:)
    Son düzenleme: 27 Ağustos 2008
  16. spasmex9

    spasmex9 Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Elerine Saglık güzel olms en yakn zamnda devamını dilerm
    XReturnS bunu beğendi.
  17. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Saol Kardesim :)
  18. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    Upupuupup ;) yeni paylasımlar eklendi
  19. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    upupupup ;)
  20. h3kt0r

    h3kt0r Banlanmış Kalemi Kırıldı!

    Cevap: XReturnS Tüm Paylasımlarım

    gsl paylasımlar dewamını dileriz:D

Sayfayı Paylaş