TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Xreturns

Konusu 'Diğer' forumundadır ve JrS tarafından 4 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Forumda Benden Sonra Mod olan Ama 3 Ay Tek başına Tanıtıma Bakan zaman Zaman Benim Yüzümden forumu bırakmak isteyen Sonra yönetici olan Yektisi Büyük aga :D
  2. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Xreturns Kısaca Sexsreturns :D

    şakamısın olm :D
  3. JrS

    JrS Active Member Emektar

    Cevap: Xreturns Kısaca Sexsreturns :D

    Hayır Gerçek :D:D
  4. H£L¥uM

    H£L¥uM New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xreturns Kısaca Sexsreturns :D

    Msnde ali dedıgımde he dıyen sonrada ses vvermeyen kısı :D

    Forumla ılgılı bısı oldugundada burası sıkayet onerı bolumu dıye bır tıp agadır :D
  5. BySnaqe

    BySnaqe Member

    Cevap: Xreturns Kısaca Sexsreturns :D

    dipsizin teki :D
  6. Dev1

    Dev1 aGa Mode: ON

    Cevap: Xreturns Kısaca Sexsreturns :D

    adam SexReturnS SiROcu aGa hö ( hiç sevmem ) Her msn'i açtığında bana sen kimsin yazan aga hö safuhaçfadsf :D :D :rock:
  7. TheMYA

    TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;)

    Cevap: Xreturns

    Yetkili Olduğu Kesin :D
  8. Adaptati0n

    Adaptati0n ByTroJan Is Back V2

    Cevap: Xreturns

    Başa Bela Bu Aga hö
  9. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xreturns

    Psikopat Ali.:eek:
  10. AlbertDeDazo

    AlbertDeDazo Well-Known Member

    Cevap: Xreturns

    İstanbula geldiginde dayak yicek olan ağa :rock: Severim severim beraber miniloper oldugumuz sonra ben banlanıp o yonetici olup bizi ezig gören kişi hö
  11. Rig

    Rig Emektar Üye Emektar

    Cevap: Xreturns

    aga of the yaklaşma yanarsınlardan:rock: hö
  12. ExtremE

    ExtremE Mancıklıpır

    Cevap: Xreturns

    Mevzuların adamı :D
  13. XReturnS

    XReturnS Well-Known Member

    Cevap: Xreturns

    yk daha neler ezik nie görim sen benim kardeşimsin :^^:
  14. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xreturns

    Ali biraz Dengesizdir ama Baya iyi biridir Çok Severim Kendisini:p
  15. PETTIBONE

    PETTIBONE Fiberawptic

    Cevap: Xreturns

    Hepinizin mesajlarından bende tanımış kadar oldum kendinisini :)
  16. EphiNoiA

    EphiNoiA New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xreturns

    ALi'yi AnLatmak Çok Zor Bazen Çok Çekilmez Oluyor Ama Çook Sevdiğim bir AGA'Dır..hö
  17. Timati

    Timati New Member Kalemi Kırıldı!

    Cevap: Xreturns

    Ali ha ? h2ö Matrix e yalvarıcam bunun nickini değiştirsin Foruma Cinsellik üzerine bölüm açsın oraya yönetici yapsın..



    Adam Haydar Dümen 2 baba :a:


    Bowling de 158 - 101 yendim bana yazdığı aynen şu ;


    Li XReturnS Bod: bowling öle oynanma
    oynaması ögrende gel
    ezdim:hıh:



    XReturns nicki değiştirilmeli...



    Değiştirilsin aga ....


    Değişmeli..


    ....


    Ali ve Aliyi tannıyan anladı..