1. ko-cuce.net 10 senedir olduğu gibi açık kalmaya devam edecektir, kapanma gibi bir durum söz konusu değildir.

TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

Konusu 'Server Tanıtımı' forumundadır ve Tinas0ft tarafından 23 Ekim 2010 başlatılmıştır.

?

QBLIURM NETWORK DB

  1. Myko Database

    oy sayısı 18
    32,7%
  2. Homeko Database

    oy sayısı 25
    45,5%
  3. Pk Database

    oy sayısı 12
    21,8%
  1. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Myko Database Saat 20:30 Da Onlinel QBLİURM NETWORK

    Vps den kaynaklanan sorunlar yüzünden vps alamadık bu yüzden aksam acmayı düşünüyoruz 7 8 9 gibi Acıcaz Myko Database

    Karar Alındımıştır Myko Database Acıyoruz 1 Saat Sonra Sabit Konu Olucak

    Zevki Bir Server Olması İçin Elimizden Gelenin En iyisini Yapıcagız Bundan Hiç Şüpheniz Olmasın.

    Şirketten Kaynaklanan Sorun Olmasa Bugün 16.oo Gibi Acıcaktık Ama malesef Kısmet Değilmiş

    İletişim Adresi: [email protected]


    Gelişmelerden Bu Konudan Haberdar Olabilrisniz İyi Günler..

    Server Kurucuları
    Erol Ekmekçi (21)
    Orkun Bayraktar (21)


    Bize Güvenin..!
    İp:Vps Sipariş Ettik Elimize Gelince Vericez [Kendimize Özel Vps]
    Kopanel:
    Vps Sipariş Ettik Elimize Gelince Vericez [Kendimize Özel Vps]
    Son düzenleme: 23 Ekim 2010
  2. Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Başarılar Dilerim...
    Şimdiden Bol Oy Toplamalar
  3. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..!
  4. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    konu guncel tutalım
  5. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..2
  6. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu guncel !!!! forum aktif > Giriş yap
  7. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..3
  8. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Myko database üstün gidmekte.
  9. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..4
  10. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Myko database 3 - homeko 1 - pk 0 oyda. İnanın Kalıcı olucaz oylar boşuna değil konu boşa değil QBLIURM NETWORK || forum aktif > Giriş yap
  11. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..5
  12. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu guncel tutalım myko 3 oyla önde.
  13. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..6
  14. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu guncel << yorumlar dikkate fazlasıyla alınıcak
  15. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..7
  16. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    KOnuuguncel <<
  17. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..8
  18. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Myko üstün hala. oylama bir kaç saat devam edicek. FORUM AKTIF DURUMDA < Giriş yap
  19. Tinas0ft

    Tinas0ft Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    Konu Güncel..9
  20. TheMerT

    TheMerT Active Member

    Cevap: Yeni Server Acıyoruz Db Ye Siz Karar Verin l QBLİURM NETWORK

    konu aktif >

Sayfayı Paylaş