Konuya cevap cer

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

evet arkadaşlar süreli item sistemi hakakında size 1-2 kod vereceğim ben bunu sourceye ve ebenzere sorunsuz bir şekilde okuttum fakat işlev görmüyor yabi cospre itemlere süre eklenmiyor bunu çözümünün ne olduğunun bulamadım belki işinize yarar diye paylaşmak istedim sorunun ne olduğunu nasıl düzelceğiini bizimle paylaşmak isteyen olursa konu altına yorum yapabilir şimdidden teşekkürler gelelim kodlara;

GAMESERVER/GAMEDEFİN.H KISMINA GELİP _ITEM_EXHANGE KISMININ ALTINA BU KODU EKLİYORUZ

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

GAMESERVER/GAMESERVERDLG.CPP KISMINA GELİP || !LoadItemOpTable() ARATIYORUZ VE ALTINA BUNU EKLİYORUZ

GAMESERVER/GAMESERVERDLG.H KISMINA GELİP bool LoadItemOpTable(); ARATIYORUZ VE ALTINA BUNU EKLİYORUZ

GAMESERVER/GAMESERVERDLG.H KISMINA GELİP BUNU ARATIYORUZ ItemOpArray                            m_ItemOpArray; VE ALTINA BUNU EKLİYORUZ

ŞİMDİ GELELİM VİSUAL STUDİO ÜZERİNDEN EKLEMELERE BUNLARI SİZE RESİM OLARAK ANLATACAĞIM VE ALTINA KODLARI EKLEYECEĞİM

TABLO

BizeHerYerTRABZON61(EMRE) Arkadaşıma Takıldığım Yerlerde Yardım Ettiği İçin Çok Teşekkür Ederim :)

ÇALIŞTIRABİLENLER HAYIRINI GÖRSÜN İYİ GÜNLER KO-FOX AİLESİ!

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam