Tanıtım:
Melee teamımız 1 sene önce kuruldu fakat bazı problemlerden dolayı ara verildi ( Okul, İş, vs..)
Teamimizin asıl amacı kalıcı dostluklar saglayıp eglenceli dakikalar gecirmektir,
Oynadığımız Serverlar:
Server hiç farketmez fakat genelde homeko tercihimiz. Cunku homekoda item kasıp paylaşmak, birlikte item yapmak zevkli oluyor
Bunun haricinde 83/1 Pk serverlerindede takılabiliriz.
Yaş Sınırının Nedeni:
Yaş sınırının nedeni teamimizde 20,25 yasında adamlar olucak. Benim yaşım 19 ve saygılı bir platformda oyun oynamak için yaş sınırımız +17 dir.
Alım Şartları:
-Team Speak 3 kullanıyoruz, Nedeni Ventrillo,Skype vs.. Ses geç gidiyor ver komutlar geç geldigi için tam yerine oturmuyor. Fakat teamspeak de 0 kasma 0 lag oldugu için tercihimizdir.
-Mikrafon kesinlikle Şart.
-Teamimiz 2 Priest (debuff-buff) 1 Tp Mage, 1 Asas, 4 warrior alınıcaktır,
-Pk Saatlerimiz belirli degil fakat duruma göre belirlenicek, Sürekli online olmak şart,
-1 Party cıkarmayı düşünüyorum aşırı talep olursa 2 parti olabilir.
Maksat eglenceli dakikalar gecirip pk nın tadını alabilmek arkadaşlar
Ben Mage teamde yönettim melee de herkezde cok menmundu ve eskilerden arkadaslarım hala var,
SİZİDE ARAMIZDA GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ -Black1st-
İletişim: [email protected]
Melee teamımız 1 sene önce kuruldu fakat bazı problemlerden dolayı ara verildi ( Okul, İş, vs..)
Teamimizin asıl amacı kalıcı dostluklar saglayıp eglenceli dakikalar gecirmektir,
Oynadığımız Serverlar:
Server hiç farketmez fakat genelde homeko tercihimiz. Cunku homekoda item kasıp paylaşmak, birlikte item yapmak zevkli oluyor
Bunun haricinde 83/1 Pk serverlerindede takılabiliriz.
Yaş Sınırının Nedeni:
Yaş sınırının nedeni teamimizde 20,25 yasında adamlar olucak. Benim yaşım 19 ve saygılı bir platformda oyun oynamak için yaş sınırımız +17 dir.
Alım Şartları:
-Team Speak 3 kullanıyoruz, Nedeni Ventrillo,Skype vs.. Ses geç gidiyor ver komutlar geç geldigi için tam yerine oturmuyor. Fakat teamspeak de 0 kasma 0 lag oldugu için tercihimizdir.
-Mikrafon kesinlikle Şart.
-Teamimiz 2 Priest (debuff-buff) 1 Tp Mage, 1 Asas, 4 warrior alınıcaktır,
-Pk Saatlerimiz belirli degil fakat duruma göre belirlenicek, Sürekli online olmak şart,
-1 Party cıkarmayı düşünüyorum aşırı talep olursa 2 parti olabilir.
Maksat eglenceli dakikalar gecirip pk nın tadını alabilmek arkadaşlar
Ben Mage teamde yönettim melee de herkezde cok menmundu ve eskilerden arkadaslarım hala var,
SİZİDE ARAMIZDA GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ -Black1st-
İletişim: [email protected]