0uickLy
Veritabanı Uzmanı
- Ağu
- 1,071
- 4
Merhaba Arkadaşlar
İsim : Fatih
Soyad : Sandıkçıoğlu
İl / İlçe : Trabzon / Akçaabat
Knight Online Geçmişim
Ben Knight Onlineyi Cafedeki Arkadaşlardan Gördüm Başlamak İstedim Bir Arkadas Bana 21 veuya 24 Lvl Priest veRdi Oynadım Oynadım Charı 12 Lvl e Düüşürdüm .. Sonra İlerledikce Kendime Oynanması Zor Olan Rogue Açtım
Onunla 59 A Kadar Kastım Ardream Olmaya Karar verdim . Girdim Arenaya Herkes Bana Tek Atıyor Niye Üstümde Sword Breaker +3 dual bide +4 fp set war
takılar y0k xD
Sonra Ticaret Yapmaya baŞladım .. Aylar Geçti
CaFedekiler Bana Dedi Eziq qeL wS Kesildim Hep Kesildim Hırslanınca
Sabah Akşam Ticaret Ticaret Derken 37 GB Param Oldu
Ertesi Gün : Cafeye İndim Chara Girdim Herkes Diyo Bana Sat 10 TL Den 1 GB Lütfen Felan
Satmadım Dedim EziqLer qeLin wS
Aldım Üstüme +8 Shard +9 Cleaver +8 Ch Set Takılar yh0qtu 
Ws ye giTTik ;D xxxeletorxxx diye bi char war [Ahmet] Diye bi Arkadasın Ondada +8 Dual Cleaver +7 Ch Set PP Felan waRdı Tek Atınca Oyundan Cıktı ve Birdaha Oynamadı =) Charıda 10 TL ye Sattı
;D
{ Lütfen Onaylayın }
İsim : Fatih
Soyad : Sandıkçıoğlu
İl / İlçe : Trabzon / Akçaabat
Knight Online Geçmişim
Ben Knight Onlineyi Cafedeki Arkadaşlardan Gördüm Başlamak İstedim Bir Arkadas Bana 21 veuya 24 Lvl Priest veRdi Oynadım Oynadım Charı 12 Lvl e Düüşürdüm .. Sonra İlerledikce Kendime Oynanması Zor Olan Rogue Açtım
Onunla 59 A Kadar Kastım Ardream Olmaya Karar verdim . Girdim Arenaya Herkes Bana Tek Atıyor Niye Üstümde Sword Breaker +3 dual bide +4 fp set war
Sonra Ticaret Yapmaya baŞladım .. Aylar Geçti
CaFedekiler Bana Dedi Eziq qeL wS Kesildim Hep Kesildim Hırslanınca
Sabah Akşam Ticaret Ticaret Derken 37 GB Param Oldu
Ertesi Gün : Cafeye İndim Chara Girdim Herkes Diyo Bana Sat 10 TL Den 1 GB Lütfen Felan
Satmadım Dedim EziqLer qeLin wS
Ws ye giTTik ;D xxxeletorxxx diye bi char war [Ahmet] Diye bi Arkadasın Ondada +8 Dual Cleaver +7 Ch Set PP Felan waRdı Tek Atınca Oyundan Cıktı ve Birdaha Oynamadı =) Charıda 10 TL ye Sattı
;D
{ Lütfen Onaylayın }