StarLife
Active Member
- Tem
- 2,889
- 8
Arkadaşlar bir günde başımdan geçen komik olayları anlatacam umarım beğenirsiniz.
------------------------------------------------------------------------
Parmağım çıktığı için hastaneye gittim.Doktor röntgen çektir gel dedi.
Röntgen sırası söyle 5 erkek önce alıyorlar,röntgenini çekinen çıkıyo.Sonra 5 Kadın hasta giriyor.
İşte ilk 5 kişi aldılar ben en sonuncuyum.İlk iki kişi röntgen çekiliyo şimdi.Pantolonlarını indiriyorlar,T-shirt'lerini çıkartıyorlar sadece Donla kalıyorlar.
Öyle röntgeni çekilip çıkıyorlar.
Benden Önceki adamda:
-Olm ben aceleyle çıktım altıma don giymeyi unuttum dedi
Orada bulunan bütün hemşireler dahil herkez yerlerde.
Meğerse adam parmağından röntgen çekilcekmiş bizi keklemiş
-----------------------------------------------------------------------
Bir gün gene Hastanedeyim.Bu sefer baş orta parmağıma bişi oldu diye gittim.Her neyse Röntgen odasına aldılar gene 5 kişi.
Bu sefer hemşireler çok kızgın sabahın erken saati olmasına rağmen.En ufak birşeye bile bağırıp çağırıyorlar.
Adamın birisi dedi ki:
-Devlet hastanesi değil mi işte ne beklersin hemşireleri bile naısl davranıyor.Dedi.
Hemşire:
-Sizin gibi ******** biriyle uğraşmaktan oluyor bunlar.Sayenizde feminist oldum.dedi
Adam:
-Feminist mi.Hani şu hayatta y****k yemem dşyenlerden msiin? Seni röntgen masasına bi yatırırım.Şu çocuğuda ( beni gösteriyo) Röntgeni çalıştırmasını söylerim.Ertesi gün PLAYBOY dergisine kapat oluruz hastanede Sex sıkandalı diye.Üstelik Röntgenli kanıtlı.Dedi.
Herkez gülmekten felç
Gene birgün hastanedeyim.
Beni kene ısırdı.Kan verdim götürdüm labaratuara sonucu bekliyorum.İşte sonuç geldi.Koşa koşa doktora gittim.İnceledi inceledi gözüme falan baktı.
Sen kankanserisin dedi.Ben tabi şaşırdım ne diyo bu diye.Dedim ne kanseri hocam beni kene ısırdı.Kansermi olduk dedim.Öyle gözüküyo dedi.
Ben orada duruyorum başka hasta geldi.
-Doktor bey daha önceki sonuçlarda kanser gözüküyordum şimdi iyileşmişim hiç bi ilaç kullanmadan dedi.
Bi baktım benim adım yazıyor.La şimdi adama söylesem o yanlış şey diye Adam bırak kanseri kalpden gidecek.
-Hocam dedim o benim kağıt galiba benim adım orada yazıyor dedim.
Dur şimdi anlarız dedi adamı yanına aldı gitti.
15 dk bekleme sonucu doktor geldi senin işin temiz gidebilirsin dedi.
Adama ne yaptınız doktor bey dedim.
3Gün sonra bir daha kan alcaz dedim o zmn kesin belli olur dedim gönderdim dedi.
Ne yalan söyliyim adamada üzüldüm bir yandan.
----------------------------------------------------------------------
Benim hastane maceralarım bitmez.Yenisi gelsin gene yazarım
ALINTeridir.
Arkadaşlar Değerli Zamanınızı Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim.
Parmağım çıktığı için hastaneye gittim.Doktor röntgen çektir gel dedi.
Röntgen sırası söyle 5 erkek önce alıyorlar,röntgenini çekinen çıkıyo.Sonra 5 Kadın hasta giriyor.
İşte ilk 5 kişi aldılar ben en sonuncuyum.İlk iki kişi röntgen çekiliyo şimdi.Pantolonlarını indiriyorlar,T-shirt'lerini çıkartıyorlar sadece Donla kalıyorlar.
Öyle röntgeni çekilip çıkıyorlar.
Benden Önceki adamda:
-Olm ben aceleyle çıktım altıma don giymeyi unuttum dedi
Orada bulunan bütün hemşireler dahil herkez yerlerde.
Meğerse adam parmağından röntgen çekilcekmiş bizi keklemiş
-----------------------------------------------------------------------
Bir gün gene Hastanedeyim.Bu sefer baş orta parmağıma bişi oldu diye gittim.Her neyse Röntgen odasına aldılar gene 5 kişi.
Bu sefer hemşireler çok kızgın sabahın erken saati olmasına rağmen.En ufak birşeye bile bağırıp çağırıyorlar.
Adamın birisi dedi ki:
-Devlet hastanesi değil mi işte ne beklersin hemşireleri bile naısl davranıyor.Dedi.
Hemşire:
-Sizin gibi ******** biriyle uğraşmaktan oluyor bunlar.Sayenizde feminist oldum.dedi
Adam:
-Feminist mi.Hani şu hayatta y****k yemem dşyenlerden msiin? Seni röntgen masasına bi yatırırım.Şu çocuğuda ( beni gösteriyo) Röntgeni çalıştırmasını söylerim.Ertesi gün PLAYBOY dergisine kapat oluruz hastanede Sex sıkandalı diye.Üstelik Röntgenli kanıtlı.Dedi.
Herkez gülmekten felç
Gene birgün hastanedeyim.
Beni kene ısırdı.Kan verdim götürdüm labaratuara sonucu bekliyorum.İşte sonuç geldi.Koşa koşa doktora gittim.İnceledi inceledi gözüme falan baktı.
Sen kankanserisin dedi.Ben tabi şaşırdım ne diyo bu diye.Dedim ne kanseri hocam beni kene ısırdı.Kansermi olduk dedim.Öyle gözüküyo dedi.
Ben orada duruyorum başka hasta geldi.
-Doktor bey daha önceki sonuçlarda kanser gözüküyordum şimdi iyileşmişim hiç bi ilaç kullanmadan dedi.
Bi baktım benim adım yazıyor.La şimdi adama söylesem o yanlış şey diye Adam bırak kanseri kalpden gidecek.
-Hocam dedim o benim kağıt galiba benim adım orada yazıyor dedim.
Dur şimdi anlarız dedi adamı yanına aldı gitti.
15 dk bekleme sonucu doktor geldi senin işin temiz gidebilirsin dedi.
Adama ne yaptınız doktor bey dedim.
3Gün sonra bir daha kan alcaz dedim o zmn kesin belli olur dedim gönderdim dedi.
Ne yalan söyliyim adamada üzüldüm bir yandan.
----------------------------------------------------------------------
Benim hastane maceralarım bitmez.Yenisi gelsin gene yazarım
ALINTeridir.
Arkadaşlar Değerli Zamanınızı Ayırıp Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim.