1 ws 1 Kuralları İşte Burada :)

Konu Yazar

ImScareDagger

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
3,829
26
1 Ws 1 KuraLLarı Aşağıda... RepLeri Ve YorumLarı Esirgemeyin :)

friendswskurallar.jpg

Saygılarla Friends™

Son düzenleme:
Cevap: 1 ws 1 Kuralları İşte Burada :)

Velet ya benm yazdıgımı almıs alta friends™ yazms . bebelere balon !

Özenti olma kendin oL !

Son düzenleme:

Ben senden almadım kardes sen bizden almıs olabilirsin

illision skill değil mi ? Minörde basmayalım ozaman?
Acid Pot değil mi? Karşıdakide alsın durumu varsa. Yoksa almasın.
Bazı mallar vs yaparken walkyre çıkar, pathos glowe cıkar diyolar. E Ozaman birinde +7 raptor diğerinde +8 hb var ise git +7 raptor tak gibi birşey oluyor ?
Valla CZ de karşıma çıkanı dufflarım vs sini arenada yapsın.
Acımasızım :P

illision skill değil mi ? Minörde basmayalım ozaman?
Acid Pot değil mi? Karşıdakide alsın durumu varsa. Yoksa almasın.
Bazı mallar vs yaparken walkyre çıkar, pathos glowe cıkar diyolar. E Ozaman birinde +7 raptor diğerinde +8 hb var ise git +7 raptor tak gibi birşey oluyor ?
Valla CZ de karşıma çıkanı dufflarım vs sini arenada yapsın.
Acımasızım :P

anlamanı beklemioruz zaten asit de buf vs bozacak şeyler atılmaz centilmenlik işi
8hb li adam gidip raptor takıp o adamla vs atıp kesiosa al seni havada karada keserim demek acid pot deilmi ? pot dimi ?:D

Madde 5 : Pot biterse geri çekilip ....... işte :D

pk serverlarda pot sınırsız :D inadına adam sağlamdır :D merchanta potu koyarım pot bitiyor kardeşim hadi bb :D güzel taktik bak bunu okuyanlar varsa anlayın ki öyle yapacağım :D

ya debuff malice hakkında o kadar prd ama salakça olmuşki adamın skili o adam bp pri açıo debuff malice atmak için 1ws1de atılmazmış roguede minor basmasın şu düşünceye kılım hiç kimse bişi bilmiyor herkes alıntı yapmış konuşuyor kalıbımın üstüne yemin ederimki sen bu kurallara o-uymuyorsundur

8. Madde Sacma Str Priest Ws de Nobb Kalır :D Düzenleme Getir

Debuff malice gibi şeyler atılmaz.
ndn atılmasn priestın kendi özellikleri ister atar ister atmaz. Sen rogueye minnor yapma diyebilirmsn crit basma master 20 kullanma diyebilrimsn. mageye kitledi diye bişi diyebilirmsn. herkes işine geldiği gibi vs kuralı koyuyor.

Adam Bp İsen Kendi Ws'nde Debuff Atma Demiyoki Priest isen Başka Wslere Atma Debuff diyo...

teşekkürler bence bunlara takılmak anlamsız kafanıza göre oynayın işte ne biliyim ben mage olduğum için anlamıyorum bu işlerden pek ;)

Geri
Üst Alt