Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pelerin 1299 da gördügüm en güzel dalgaya sahip ,2 3 Yıldır Xydonis'te Oynuyorum Bende Daha Önce AlemKo MiaGame vS serverler'de oynadım Basit 1299 serverler'di.Hepsi Para Peşinde Olan Tipler 1 2 Ay Açık Bırakıp Kapatıyorlar Başka İsim'De Tekrar Açıyorlar.Asıl Sahtekar Bu Tip Pvp alemini çirkinleştiren Tipler Userleri Oyunculari Kandırabilirler Ama kendilerini Asla. Birbirlerinden hiç bir farkı yok cz savaş cz savaş Xydonis'te Cz Savaş Harici Kendilerine Özgü Eventlerini Gördüm Chaos Event vS Rebirt Sistemi Aşırı Parlamıyor Sabun Gibi.Hiç bir yerdede çalıntı vS yaptıklarini görmedim aksine Herkez Xydonisi takip ediyor skin rebirt vs Xydonis Yetkilileri Bence buradaki yorum atan arkadaşlara bakmasın her zaman ki gibi yoluna devam etsin cevap vermiyerek en güzel cevap bu tip boş ınsanlara cevap vermemek Bence.Meyve Veren Ağaç Taşlanır.ve pelerine gelince begenmiyen laf yapan tipler servere geldiginde kendinizi pacht cekip Xydonise girip bakıp ve çalmaya çalışmaktan alıkoyamıcaksınız.
Pelerin şahane olmuş tebrikler. SazanofKO o mesajı yazabilmek için 1.5 sene nefes almadan pusuyamı yattın fake üyeliğinin arkasına saklanarak Ne çok delmiş sizi bu Xydonis