%100 Usko Dalgalı Pelerin - Xydonis Empire

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xydonis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Xydonis

login.xydonisempire.com
Şub
88
5
Yapımı DuslerinSokağı'na ait olan yeni gelecek olan pelerinimiz. Iyi seyirler.

[video=youtube;TPul282xkaU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TPul282xkaU[/video]​

Cevap: %100 Usko Dalgalı Pelerin - Xydonis Empire

****.o.n v5 deki ile aynı.

ve %100 değil.

biraz kaba duruyor.

Çok abartılı olmuş o kadar dalgalanmasına gerek yok bence.

Emeğine sağlık arkadaşın.

Ordan burdan çalıpta kendi serverına mal etme ztn xydonis bildim bileli hile hurda hırsızlıkla onun bunun işleri ile biyerlere geliyor.

Yapımı düşlerin sokağına mı ait :D Hırsızlığı düşlerin sokağına ait olan dicektiniz sanırım :)

pelerin 1299 da gördügüm en güzel dalgaya sahip ,2 3 Yıldır Xydonis'te Oynuyorum Bende Daha Önce AlemKo MiaGame vS serverler'de oynadım Basit 1299 serverler'di.Hepsi Para Peşinde Olan Tipler 1 2 Ay Açık Bırakıp Kapatıyorlar Başka İsim'De Tekrar Açıyorlar.Asıl Sahtekar Bu Tip Pvp alemini çirkinleştiren Tipler Userleri Oyunculari Kandırabilirler Ama kendilerini Asla. Birbirlerinden hiç bir farkı yok cz savaş cz savaş Xydonis'te Cz Savaş Harici Kendilerine Özgü Eventlerini Gördüm Chaos Event vS Rebirt Sistemi Aşırı Parlamıyor Sabun Gibi.Hiç bir yerdede çalıntı vS yaptıklarini görmedim aksine Herkez Xydonisi takip ediyor skin rebirt vs Xydonis Yetkilileri Bence buradaki yorum atan arkadaşlara bakmasın her zaman ki gibi yoluna devam etsin cevap vermiyerek en güzel cevap bu tip boş ınsanlara cevap vermemek Bence.Meyve Veren Ağaç Taşlanır.ve pelerine gelince begenmiyen laf yapan tipler servere geldiginde kendinizi pacht cekip Xydonise girip bakıp ve çalmaya çalışmaktan alıkoyamıcaksınız.:)

yaw he he o dediğinden

Pelerin şahane olmuş tebrikler. SazanofKO o mesajı yazabilmek için 1.5 sene nefes almadan pusuyamı yattın fake üyeliğinin arkasına saklanarak :) Ne çok delmiş sizi bu Xydonis :)

Gayet güzel gözüküyor , oynayan arkadaşlar server'dan memnunsa diyecek laf yok

Geri
Üst Alt