Arkadaşlar uzunca bir süredir pvp fln oynamıyorum yani liseden beri.Şuan ünideyim tabi eskiden ufaktık aklımız pek ermiyordu düzgün oynamıyorduk.Usko'da fln en fazla andream charı,neyse geçen aklıma geldi pvplere fln göz atdım,uskoya baktım usko zaten bizim oynadığımız usko fln hak getire en son girakon vardı.Şimdi ne eski serverlar kalmış ne sahibi,sahibi dahi değişmiş,kanat takıp uçuyorlarmış artık
.Anlayacağınız usko artık usko olmaktan çıkmış.Pvp oynayayım diye düşündüm ama o da çoğu zaman sinir bozuyor.2 günde kapanıyor,uskoya özeniyolar kanat patch fln patch+1800 pvp serverlar fln.Ben böyle birşey aramıyorum eskiden Ourko vardı 81.le başlayan bir ıp'si vardı bilenler bilir.Onun gibi 1098-1102 patchli bir oyun arıyorum yani cz andream gibi ortada kale var fln mykodan bile eski ilk hali yani.O kadar eski patchli bir pvp var mı gold sheller fln.Cz'ye dağlardan geçerek gidiyordunuz,czsi tıpkı andreama benziyordu,pelerin bile yoktu sadece grade 1 olunca kolluk yanıyordu böyle birşey arıyorum var mı?Pek umudum yok ama diğer türlü bf itemleri,pelerinler bile abartı geliyor,bu tarz oyunlara ilkokulda başlarsanız tabi diğerleri pek zevk vermiyor,zannederim zaten benim zamanımda ourko,usko,myko hatta ourkoya benzeyen smai ko gibi bir şey vardı oynamak çok zevkliydi,bizim neslin bu tarz oyunlar hep hayalini süslemiştir.Çok gevezelik ettim,kusura bakmayın pvp önerecekler lütfen mesaj yazsın,kafece başlayacağız zaten user sorun olmaz,iyi forumlar.