Bazı unique takılar ile ilgili bir sorunum var.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dthorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

dthorn

Member
Ağu
342
3
arkadaşlar bazı unique takılar ile ilgili bir sorun var benim dbde şöyle bir sorun mesela gerçek bir örnek vereyim. warrior pendant +1 var +2 var bu şekilde +10 a kadar ekli. +0 yok ama +6 ile +10 arası drop editörlerde bonusları +0 gibi görünüyor ama eklediğimde droplara kutularda görünmüyorlar ( tbl den dolayı olsa gerek doğal karşıladım ). şimdi ben +6 +7 +8 +9 +10 ları kaldırıp normal olarak +0 ları nasıl eklerim yada zaten bu 6 7 8 9 10 ların bonusları 0 ile aynı onları +0 a nasıl çeviririm? teşekkürler

şunu denedim warrior pendant +6 nın kodu 320110316 ydı ben bunu kopyaladım tekrar yapıştırdım numarasını 320110310 yapıp drop ekledim halen görünmüyor kutularda. :) çözüm yolu nedir bu sorunun

Son düzenleme:
Cevap: Bazı unique takılar ile ilgili bir sorunum var.

Clientte görebildiğin özellikte olana +0 özelliği verirsin :) Görüntü içinde tbl editlersin,finish :)

"+0ları tblye ekleyip db den de ayar yaparım." ın bir güzel kısa yolu olsa sevinçten dört köşe olurum yahu :) neyse ne yapalım iş başa düştü myko ITEM olsa export etsem olmaz mı ya ? orjinal ITEM tablosu yok mudur :S

Valla bende onu düşünüyorum aslında herşeyin kısası olsa :) Tbl decode/encode olayını çözersem artık db ye eklediğiniz herşey için tbl yapmanıza gerek kalmayacak :)

ooo o muhteşem olurdu ya. işte bendeki gibi sorunlar için hele ... ne yapalım ekleyeceğiz artık :D ( başlığı silebilirsin istersen kilitlemek yerine kirlilik oldu gibi :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt