1299 Temiz Data Dosyası Paylaşabilecek Var Mı ? Lütfen Konuyu Okuyun..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtreantx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

xtreantx

Member
Ağu
280
0
Cevap: 1299 Temiz Data Dosyası Paylaşabilecek Var Mı ? Lütfen Konuyu Okuyun..

Merhaba arkadaşlar..
Ben 1299 pvp clientimden gayet memnundum..Ta ki oyundaki bazı yazıları ve sayıları göstermemeye başlayınca kadar..
Bu sorun, El Morad-Karus character ırkı seçiminde ırkların açıklamalarını göstermemekle başladı..Bu çok da önemli değil zaten..Okuyan yoktur sanırım:D.. Fakat sonra oyuna girildiğinde itemin adı yazıyor, fakat özellikleri falan yazmıyor..
Örneğin, homeko db oynayan bilir..Mage açıyoruz..Crimson Helmet(+8) yazıyor altında defans özelliği, istediği statlar vs. yazmıyor..Yanı sıra pazara konulan itemlerde de aynı şey geçerli..Ne kadardan koyulduğu da gözükmüyor..Malumunuz bunlar homeko dbde önemli şeyler:D..

Sorunun çözümünü internette araştırdım..Paylaşılan data dosyasının indirilmesini ve kendi clientimizle değiştirilmesini söylüyor ve böylece sorunun çözüleceğini belirtiyorlardı..Fakat linklerde sorun olduğundan indilirmiyor..

Burdan hareketle bu sorunun data dosyasıyla son bulacağını tahmin ediyorum..Başına gelen veya bu sorunu olup da çözenler yorum yaparsa sevinirim..Sorunun çözümü için hangi dosya gerekli? Net bir bilgisi olan da yazsın lütfen..

Şimdiden çok teşekkürler.. Biraz uzun oldu ama derdimi tam olarak anlatmam gerekiyordu:D.. İyi forumlar:D..

9 minutes dakika sonra eklenen:

Yok mu yardımcı olabilecek ?? :V:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt