1310 Bf SAat Düzelmek SOrusnsuz Kendi Yapımım

yigit1992

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
1
Web sitesi
www.transbilisim.com
1311 Bf SAat Düzeltmek SOrusnsuz Kendi Yapımım..

Mrb ARkadaslar Konuyu Genele Acıorum cunku 1310 Paylasımları Genelde Burda Yapılıyor. AYrıca bigahega(berkin) 1310 Bölümü acarsan Paylaşımlarımız DAha Düzenli Olabilr şimdiden Tşkur ederim.

ARkadaslar Eskiden FOrumda verilmiş Olan Bf SAtini düzenlemek Çalısmıordu cunku kodevs den alıntıydı. Çalısmamasının Sebebi ise Onların Klandıgı exe ile bizim exenin FArklı olması.Onların EXe SAdece UI_CH den OKurken bizim Exe Bütün UI Klasorlerinde AYrıca Bütün Uif Dosylarının En,US,CH LErinden OKuyor buda SKin desteginin FAzlasıyla ARtmasına Sebeb oluyor.neyse UZatmıyım 1310 Client Yapısnın ÖZelliklerine Girersem 2 saat cıkılmaz:)

YAni Eski Konuda VErilen Dosya Klanırsanız Bir SOnuc Alamassınız. BEn sze Kendi Yapımım olan Dosyayı Vericem.RArdan CIkardıgınız gibi Clientinize Atıp tümüne Evt Diyin...

Web Hosting - Dedicated Server

Bu ss Kendi Local SErverımda CEktigim:

bfsaat.png

Son düzenleme:
Cevap: 1310 Bf SAat Düzelmek SOrusnsuz Kendi Yapımım

Valla 1299 la ilgilendiğimiz kadar 13xx le ilgilenseydik şimdi çok farklı yerlerde olabilirdik ama taktık 1299 a :)

Cevap: 1311 Bf SAat Düzeltmek SOrusnsuz Kendi Yapımım..

Mrb ARkadaslar Konuyu Genele Acıorum cunku 1310 Paylasımları Genelde Burda Yapılıyor. AYrıca bigahega(berkin) 1310 Bölümü acarsan Paylaşımlarımız DAha Düzenli Olabilr şimdiden Tşkur ederim.

ARkadaslar Eskiden FOrumda verilmiş Olan Bf SAtini düzenlemek Çalısmıordu cunku kodevs den alıntıydı. Çalısmamasının Sebebi ise Onların Klandıgı exe ile bizim exenin FArklı olması.Onların EXe SAdece UI_CH den OKurken bizim Exe Bütün UI Klasorlerinde AYrıca Bütün Uif Dosylarının En,US,CH LErinden OKuyor buda SKin desteginin FAzlasıyla ARtmasına Sebeb oluyor.neyse UZatmıyım 1310 Client Yapısnın ÖZelliklerine Girersem 2 saat cıkılmaz:)

YAni Eski Konuda VErilen Dosya Klanırsanız Bir SOnuc Alamassınız. BEn sze Kendi Yapımım olan Dosyayı Vericem.RArdan CIkardıgınız gibi Clientinize Atıp tümüne Evt Diyin...

Bu ss Kendi Local SErverımda CEktigim:

:S:S biraz türkçeyi düzgün kullan ne o öyle "Klanırsanız"- Kullanırsanız olacak herhalde türkçeyi kahvede öğrendin :SSS:S: bide olur olmadık yerde yazıları büyük küçük yazmışsın senin ilk okulu bir daha okuman lazım

:D Zaten bazı serverlerda key war bu ne işe yarıcak ki .

Orda öyle duruyor sanırım Hiç bir işlevi yok onun.

Frenz ARkadasım Burda DOgru YAzıp Yazmamam NE ifade EDiyor SAna SEn YAzıyta Deil PAylasıma BAkıcaksın SEN RAhaT dIsarda YEterince Düzgün TÜRkçe Klanıorum...

Paylaşımın için Teşekkürler Kardeş. Eline Sağlık. ;) Ama anahtarla daha rahat :D

arkadaslar bu 1299 sistemi deil 1311 sistemi Ne anahtarıxD

Cevap: 1311 Bf SAat Düzeltmek SOrusnsuz Kendi Yapımım..

:S:S biraz türkçeyi düzgün kullan ne o öyle "Klanırsanız"- Kullanırsanız olacak herhalde türkçeyi kahvede öğrendin :SSS:S: bide olur olmadık yerde yazıları büyük küçük yazmışsın senin ilk okulu bir daha okuman lazım

Bir cümleye başlarken ilk harf büyük olması gerek. Sende de eksiklikler var. :) Birde cümle bittikten sonra . koyulması lazım. :D

Eğer bahsettiğin şu BF saatinin ingilizce olmasıysa, ben bunu 1311'de oyuna ilk girildiğinde yaptım. Bir şerefsize attım oda paylaştı. Paylaşılan birşey.

TesekkÜrler paylasim İcİn saol

TesekkÜrler paylasim İcİn saol

Geri
Üst Alt