1453 Serverdan SSLER | Myus Development ten Seçmeler | Bir Tarihi Çığır Açıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

Adaptati0n

ByTroJan Is Back V2
Haz
1,223
21
Bir PVP Tarihine Daha Çığır Açıyoruz..
MYUS DEVELOPMENT TEAM OLARAK
Bize Database-Server Kurulumu Yaptırmakmı Istiyorsunuz ? : [email protected] Ekleyiniz.

Seçme 1
2yn4ili.jpg

Seçme 2
rtjbfc.jpg

Seçme 3
inya84.jpg

Seçme 4
dc7xx2.jpg

Seçme 5
287f2t.jpg

Son düzenleme:
Cevap: 1453 Serverdan SSLER | Myus Development ten Seçmeler | Bir Tarihi Çığır Açıyo

Katılıyorum
Myus Development

Müthiş Bi Takım Professional Ekip

Yani Eğer Server Kurdurucak Varsa

Myus Development Başkasını Seçmeyin

Myus Development :rock:

Cevap: 1453 Serverdan SSLER | Myus Development ten Seçmeler | Bir Tarihi Çığır Açıyo

bi kaç şey daha ekliyorum savaş açtım onun komutları fln

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlı olsun ..

Fake kokusu geliyor hic inandirici gelmedi acikcasi.

Anlayamadım şimdi server kurulumunu 1453 mü yapıyorsunuz? biraz açıklığa kavuşturun...Reklam yapıyormuşsunuz gibi geldi ama eğer varsa elinizde böyle bir dosyalar demek oluyorki 1453 filesler yayında :)

ahaha çin serverlarından ssler:D ne ki bunlar? bende japkoya gireyim çekeyim ssleri 1705 kurulum yapılır? bi kop git ya

Noticeden Türkçe Ko-Turkey yazsana :)

Emulator. Kardeşim o

Hmm . Kendimi Buna İnandırmayı Çok İsterdim Ama Üzgünüm :) Ama Yinede Varsa Böyle Birşey Saygı Duyarım.

Fake kokusu geliyor hic inandirici gelmedi acikcasi.
FAKE NEDIR BILMIYORSUN ONCE FAKENIN NE OLDUGUNU ARAŞTIR.

Anlayamadım şimdi server kurulumunu 1453 mü yapıyorsunuz? biraz açıklığa kavuşturun...Reklam yapıyormuşsunuz gibi geldi ama eğer varsa elinizde böyle bir dosyalar demek oluyorki 1453 filesler yayında :)
Reklam Değil Sadece Resim koydum 3-4 tane bu arada 1453 fileslar yayında değil kimsenin elinde yok bizim kaynağımız sağlam..
ahaha çin serverlarından ssler:D ne ki bunlar? bende japkoya gireyim çekeyim ssleri 1705 kurulum yapılır? bi kop git ya
Girde bi kaçtane çek gönder :)
Noticeden Türkçe Ko-Turkey yazsana :)
Ebenezerden
Yukarıda Yazan yazı Ko Cuce NONE(NumberOne) GoldenShark Ama Nedense Gavurca Geçiyor Gece bu notları eklemeyi unuttum
Emulator. Kardeşim o
Hmm Güzel Düşünce Monsterler,Npcler,Max Var Farkındaysan AYRICA MORADON 1299 Emulatorde 1506 ;)
Hmm . Kendimi Buna İnandırmayı Çok İsterdim Ama Üzgünüm :) Ama Yinede Varsa Böyle Birşey Saygı Duyarım.
Bu Zamana Kadar Biraz Beni Tanımışsındır Lord_06 Kimseyi Inandırmak Istemiyorum Zaten

Bu Dosyalarla Önüme Gelen Sunucuda Server Açmayı Hele Hiç Düşünmüyorum.
Clienti Türkçeleştiriyorum Bitsin Tekrar Bir Kaç SS Ekleyeceğim

Kimse burada boş kahyalık yapmasın :o: Dediğim gibi kimseyi inandırmak icin değil bu resimler sadece BİLGİ..

1453 Çin Serverine Girip Resim Çekmekle 1453 Sahibi Olunmuyor. Kendi Reklamını yapmak için böle oyunlara gerek yok kaldıki 14-15 yaşındaki gökcan baran yani sen değil 1453 yanından bile geçemezsin.

Myus Development
her zaman Birdi Şimdide Bir Olduqunu Kanıtlıyor.
Ve Türkiyenin En Kaliteli Usko Serveri Olmaya aday ...

valante

hahaha şakacı cocuk :)
hani derlerya
dün boktun bugün koktun

bu laf aynen sana geçiyor gülüm benim
kıcımda tbl editle ortagım ol server kur diye dolaşan adamlardan biriydin zamanında herkezin bi yerleri kalkmış ama seninki tavan yapmış be kardeşim

siz gelişrken biz gidiyorduk
neyse şimdi tekrar gün geldi devran döndü
biz geliyoruz siz yoksunuz.

cok yakında göreceksin sen dahil :)

valante

hahaha şakacı cocuk :)
hani derlerya
dün boktun bugün koktun

bu laf aynen sana geçiyor gülüm benim
kıcımda tbl editle ortagım ol server kur diye dolaşan adamlardan biriydin zamanında herkezin bi yerleri kalkmış ama seninki tavan yapmış be kardeşim

siz gelişrken biz gidiyorduk
neyse şimdi tekrar gün geldi devran döndü
biz geliyoruz siz yoksunuz.

cok yakında göreceksin sen dahil :)

:):)
mani yazmışssın sanki :D

FAKE NEDIR BILMIYORSUN ONCE FAKENIN NE OLDUGUNU ARAŞTIR.

Reklam Değil Sadece Resim koydum 3-4 tane bu arada 1453 fileslar yayında değil kimsenin elinde yok bizim kaynağımız sağlam..

Girde bi kaçtane çek gönder :)
Ebenezerden
Yukarıda Yazan yazı Ko Cuce NONE(NumberOne) GoldenShark Ama Nedense Gavurca Geçiyor Gece bu notları eklemeyi unuttum

Hmm Güzel Düşünce Monsterler,Npcler,Max Var Farkındaysan AYRICA MORADON 1299 Emulatorde 1506 ;)

Bu Zamana Kadar Biraz Beni Tanımışsındır Lord_06 Kimseyi Inandırmak Istemiyorum Zaten

Bu Dosyalarla Önüme Gelen Sunucuda Server Açmayı Hele Hiç Düşünmüyorum.
Clienti Türkçeleştiriyorum Bitsin Tekrar Bir Kaç SS Ekleyeceğim

Kimse burada boş kahyalık yapmasın :o: Dediğim gibi kimseyi inandırmak icin değil bu resimler sadece BİLGİ..

Sana Gökten inmediya bu dosyalar. Kaynağın sağlam demekle olmuyor Ayrıca Ben Fake vs. gibi laflar etmedim sadece Kanıtlı olarak göstermen daha iyi olur diye bi tabir yaptım. Şunuda Unutmaki EL EL'den üstündür. 1299 ilk zamanlarıda böyle söylentiler dönüyordu kimi yok kaynak sağlam yok şuradan yok k2 den felan fistan işte bizde biliyoruz şimdi neyin ne olduğunu burada açıklamaya gerek yok. Mezarada götürecek değilsin Kim götürebildiki Bunu Saten Çinliler Aralarında Paylaşıyorlar sitelere belki düşmemiştir fakat benim bildiğim Bir Türk insanına düşerse bu dosyalar Maksimum 1 ay sonra bütün forumlarda. Sen O 1453 aç sonra 1 hafta sonra o dosyalar nasıl başkasında olduğunu görürsün burada hackerlik felan bahsetmiyorum sadece çekemeyen çok olacağı için piyasada ezmeye çalışanda çok olur. Onun için Fazla ümitlere kapılmamanı temenni ederim. aynı şeyler bende olmuş olsa idi bende paylaşmazdım ama mezara götürecek halim yok eninde sonunda paylaşacaktım. Eminimki Sende Aynı dediğim gibi yapacaksın. Pvp'ye ilk 'ler Tarih olur bunu belki benden daha iyi bilirsin. Burada ne seni nede team'ini kötülüyorum Başarılarının Devamı ve Türk Knight Tabiri ile en iyi yerlere gelirsen bende sevinirim...Kolay Gele

Buna kim inanır?
Kadir inanır :D:D

arkadaşların dediği gibi gm değilsin bi bok değilsin amacın ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt