15xx and 1299 and Usko [Uzun PeLerin] xP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c0mb0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

c0mb0

Makina Tasarım Öğrencisi.
Haz
218
3
15xx Te uzun PeLerin...)
.
.
.

1299'da Uzun Pelerin
.
.
.

Usko'da Uzun Pelerin
.
.
.

r3p atmak isteyen oLursa çekinmesin :sakalli:

Cevap: 15xx and 1299 and Usko [Uzun PeLerin] xP

pelerınde pelerın pelerınde pelerın ne war su pelerınde 1 anlamıorum ha hö

usko yerine aqonunkileri tercih ederim o pelerine kaç lira para yedırıyoz uskoda yakında oda olur inş

Uskoda şuan 1299 da olmayan iki tip pelerin var . biri uzun olan biride hafif kısa olan.. yani bizim kullandığımız pelerinlerin hiç birini usko kullanmıyor.. dikkat ettiyseniz uskoda kısa pelerin değiştirildi(miş)

bu arada adamın clanının nickini karalamışsın
s4ydam yazıyor yukarda :D :D

sadece resim devlet meselesi haline getirme :) hem seninDe ilgini cekioki pelerin girmissin konuya :D

İlgimi cekemdı 3 konudan bırı uzun pelerın ve alayı bug ıcınde yüzüo...
bızd ebılıoruz buglar ıcınde yuzen şeylerı yapmayı ama mılleti bosa heveslendırmemek ıcın koymuoruz ...
alın ozmn bakın hö

Pelerındekı bug : dalgalı halde gozukuo zaten dalgalı sekılde duzelmıo yanı kalıp gıbı dalga halınde...o kalıp halını dalgalanıp tekrar duzelmeye tekrar dalagalnmaya ayarlayabılırsek bug %0 olcak
kanatlardakı bug : charın haraketlerı bozuluo tek bug bu...
bıde charların yuzu gorunmuor.
abuk yorum yapmayın aha bızımkıde buglu ama kımseyı kıskandırmaya calısmıoruz arsıvımızde duruo zaten ugrasmayıda bıraktık ... hö

opmd0tmp.jpg

wj3bctmp.jpg

Son düzenleme:

Kanatlar n3cskins ve n3cpart'lar ve dxt'sinden olusuyor . Mesela charın Elini Kanat ile deişirsin kanat gelior chara'a ama ters duruodu ilginc yapmışsınız işte (:

durdugu yer düzgun kanatın orda 1 prob yok charın yuzuyle degıstırdık , charın yuzu gorunmuo c ye basınca uçmasınıda yaptık ama elllerını tıtanıctekı gıbı kaldırıo :D
en kötüsü ise charın haraketlerı tamamen bozuldu özürlü gibi davranıo garibim :D

:D:D İşte 1299 exe'ler kısıtlı biraz daha geniş kullanabilsek usko'ya yetişebiliceğmize eminim ama hadi hayırlısı (:

BeyLeR sunu size rahaTLıkLa soLeye biLirim Yakında Yani En az 1 seneye usKo Tarihe gomuLkcek neden BeyLer usko neden Bıraklmıyor cunku ares dies beramus Ve dier serverLerde AdamLar emek harcamıs [DupeRamuS Haric :P] SaKa bi yana qeRcekden oLe adamLarım Emeği oLmasa cokdan oyunu bırakcakLardı simdi dicekSiniz Sen Kahinmisin ? biLiosun ? Tabiqide HayıR ama bi baksanıza aLLah askına GoogLeye Knight online yazın Knight online Speed hac Knight online Dupe Vs.Vs seyLer cıkıor Oyun koxp OLUMSUZLUK Kaynıor Towndan Towna [Cz] okLa Np kazanıorSun Oyun bu haLe qelmisken Oynanırmı Cok acı ama bise dicem Bir qun okLdan kacıp int cafe qittim bi abi qeLdi 20-21 yasında ve charına qirdi yanında bi cocuk wardı 2 si iLk once +60 charı iLe eziq olanı koxpla Towndan towna kesdi sonra dier ezo char iLe +60 ı kesdi durmadan boLe yaptıLar neden mi ? :D cok basit cunku olunce 25 np qidior 50 np qeLior oLe biseydi sanırım ve boLe milyon np kasdıLar ioniada bn qozumle server acıLdı 3 qun sonra adam 62 LvL H waR qozumun onunde Savasda deli gibi kasıor Pvpde Devrim yasandıkca [aqon , Tekone Vs ] Usko Tarih oluyor Usko User kaybedior qorun 1 sene icinde PvPde cok büyük DevrimLer olucak ... Bnden buKadar Desteqinizi beqLiyorum BenimLe aynı düsünen waRsa BiseyLer yazarSa sevinirim uSko OuT PvP in ... :S Hadi KoLay GeLSin aKon eLLerin SağLık krdsim Tekone snde krdsim koLay qeLsin .....

Herseyden once o exe olayının cozulmesi lazım :/ 1453-15xx 17xx acaba pw lere uyarlanabılırmı?
şüphelıyım :/

BeyLeR sunu size rahaTLıkLa soLeye biLirim Yakında Yani En az 1 seneye usKo Tarihe gomuLkcek neden BeyLer usko neden Bıraklmıyor cunku ares dies beramus Ve dier serverLerde AdamLar emek harcamıs [DupeRamuS Haric :P] SaKa bi yana qeRcekden oLe adamLarım Emeği oLmasa cokdan oyunu bırakcakLardı simdi dicekSiniz Sen Kahinmisin ? biLiosun ? Tabiqide HayıR ama bi baksanıza aLLah askına GoogLeye Knight online yazın Knight online Speed hac Knight online Dupe Vs.Vs seyLer cıkıor Oyun koxp OLUMSUZLUK Kaynıor Towndan Towna [Cz] okLa Np kazanıorSun Oyun bu haLe qelmisken Oynanırmı Cok acı ama bise dicem Bir qun okLdan kacıp int cafe qittim bi abi qeLdi 20-21 yasında ve charına qirdi yanında bi cocuk wardı 2 si iLk once +60 charı iLe eziq olanı koxpla Towndan towna kesdi sonra dier ezo char iLe +60 ı kesdi durmadan boLe yaptıLar neden mi ? :D cok basit cunku olunce 25 np qidior 50 np qeLior oLe biseydi sanırım ve boLe milyon np kasdıLar ioniada bn qozumle server acıLdı 3 qun sonra adam 62 LvL H waR qozumun onunde Savasda deli gibi kasıor Pvpde Devrim yasandıkca [aqon , Tekone Vs ] Usko Tarih oluyor Usko User kaybedior qorun 1 sene icinde PvPde cok büyük DevrimLer olucak ... Bnden buKadar Desteqinizi beqLiyorum BenimLe aynı düsünen waRsa BiseyLer yazarSa sevinirim uSko OuT PvP in ... :S Hadi KoLay GeLSin aKon eLLerin SağLık krdsim Tekone snde krdsim koLay qeLsin .....

++++ Ek Olarak Pek iyi anlasamamıza rağmen _Wurucu_ Sonra iyi birisi olan QP - AKUMA - Longhorn - Terry - Montesque Vsvsvs Aklıma gelmior bunlarda olmasa suan bizim yaptıklarımızın fazla önemi olmazdı .. Hersey Sadece Client deildir ...

Aslında benim gibi yaşı başı yerinde , iş güç sahibi , bekar ve birazda olsa zengin kişiler toplaşsak adam gibi bir server olabilir mi ?

Birde bir sorum olacak ben suana kadar 3 tane v1453 çin veya japon blmiyorum dillerini çözemedim serveri oynadım.Bunlar satın alıp mı acıyorlar yoksa buluyorlar mı ?

Eğer satın alınıyorsa fiyatını bilen yada tahmini bir fikri olan varsa belirtsin.Belki benim gibi 3-5 kişi toplanıp bu para büyük bir miktar değilse karşılanabilir.

Tabiiki sadece bir fikir benimki gerçeklik payı yoktur.

++++ Ek Olarak Pek iyi anlasamamıza rağmen _Wurucu_ Sonra iyi birisi olan QP - AKUMA - Longhorn - Terry - Montesque Vsvsvs Aklıma gelmior bunlarda olmasa suan bizim yaptıklarımızın fazla önemi olmazdı .. Hersey Sadece Client deildir ...

eeT Krdsim sizLerin Sayesin de oLuyor dediğim gibi Devrim yasandıkca o K2network Gamesfirst Vs gibi ŞirKeTLeR yerin dibine qiricek Sadece Emek icin Oynanan bi Oyun oLdu aRTık Bnce waRya o CharLara emek harcanmıs oLmasa usKo Son 1 yıL icinde cokdaan BiTmiŞdi ... Yazık Yazıık .... Hönk

Aslında benim gibi yaşı başı yerinde , iş güç sahibi , bekar ve birazda olsa zengin kişiler toplaşsak adam gibi bir server olabilir mi ?

Birde bir sorum olacak ben suana kadar 3 tane v1453 çin veya japon blmiyorum dillerini çözemedim serveri oynadım.Bunlar satın alıp mı acıyorlar yoksa buluyorlar mı ?

Eğer satın alınıyorsa fiyatını bilen yada tahmini bir fikri olan varsa belirtsin.Belki benim gibi 3-5 kişi toplanıp bu para büyük bir miktar değilse karşılanabilir.

Tabiiki sadece bir fikir benimki gerçeklik payı yoktur.

Bu Tür server'ları Usko - Japko - Koreako gibi büyük Firmalar satıyor neden aynı özellikde deilde version düşük'ünü satıor derseniz kimse kendi bindiği ağacı kesmez bundan dolayı atladıkları versionları kendilerince makul fiyatlara satıor hem para kazanıor hemde işini ilerletior ..

o kendılerınce makul olan bızım ıcın deıl gıbı hö
1453 db sının orj 3000 $ den basladıgını duydum bu artıo bı takım bunlar fılan war bunda galıba
bugsuzu daha buyuk paralara satılıo...
kı bu dedıklerım sadece db ıcın gecerli.

3,000$ dolar sadece db ise bunu sadece ben bile karşılayabilrim türk parası olarak 3,5 - 4 milyara geliyor.Ama herşey dahil ne kadara geliyor önemli olanda bu zaten.:D Ben bi ara baya şey duymuştum bir başka forumda kimisi 15,000$ diyor kimisi 50,000$ ama sanmıyorum o kadar cok olcanı yani 15,000$ geçmez herhalde.

Geri
Üst Alt