2.$erver Acma

Konu Yazar

maradona7

New Member
Tem
29
0
arkadaşlar 2.serveri nasıl acabilirim.Şu anda 1 tane server var .2ciyi acmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum:D...

Cevap: 2.$erver Acma

login server version dosyasını aç en sona

SERVER_00=ip
NAME_00=server ismi

bunu ekle açılır

peki bu servera ayrı db acmam mı gerekiyor zor yapcam onu lwl kasması zor olcak yani yeni bir db mi acmam gerekiyor lütfen sölermisniz??

peki bu servera ayrı db acmam mı gerekiyor zor yapcam onu lwl kasması zor olcak yani yeni bir db mi acmam gerekiyor lütfen sölermisniz??

senin deidğin başka bunlar ayrı bişi diyor senin ypamak istediğin odbc lerle ilgili karışık iş girme derim bende tam bilmiorum :)

öle yaparsın ama 5tanede yapsam aynı servere gelir benim oynadığım pw de chyper falan var hepsi aynı kapıyaa çıkıor:D

YOK OLAY O DEĞİL ASLINDA

SERVER_00=85.0.0.1
NAME_00=SERVER1
SERVER_01=i85.0.0.2
NAME_01=SERVER2

BUNU BU ŞEKİLDE YAPSAK BİLE LİSTEDE ALT SLOTTA GÖSTERMİOR DİĞER İNİLERDEN DE BİŞİ YAPMAMIZ LAZIMMI BENDE DATACENTERDA BARINIYOR SERVER YANİ BİRBİRİ AYNI HAVUZDA İSTERSEM DİREK ONA GEÇEBİLİYORUM İKİ FARKLI İP ORTAK BİR İPTEN HUB ŞEKLİDE OLABİLİR AMA NASIL YAPACAĞIMIZ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ EDİNEN OLURSA BENDE DENEME İMKANI VAR 10 TANE MAKİNEM VAR HEPSİNİ BİRBİRİNE BAĞLARIM

count var orn onu 10 yapsan 10 tane olur ama ugrastırr :D sonra asagıda yazdıgım gibi

server_00 01 02 falan gibi :D

SERVER_00=ip
NAME_00=server ismi
SERVER_01=ip
NAME_01=server ismi

Geri
Üst Alt