D Konu Yazar dthorn Member Ağu 342 3 29 Ağu 2008 #1 1- ben skill sayfasında sadece 70 skillerinin görünmesini istiyorum 80ler görünmemeli patch olarak ne atmam gerek ? 2- Questler çince bende onları ingilizce yapabilir miyim? nasıl ? sağol ko-cuce
1- ben skill sayfasında sadece 70 skillerinin görünmesini istiyorum 80ler görünmemeli patch olarak ne atmam gerek ? 2- Questler çince bende onları ingilizce yapabilir miyim? nasıl ? sağol ko-cuce
Necro Well-Known Member May 2,915 81 30 Ağu 2008 #2 Cevap: 2 tane ufacık sorunum var ( daha doğrusu istek ) 1.cisi datandaki skill_magic_main_us.tbl ile ilqili 80 ler ekli datanda o yuzden qösterıo o tbl yi editlersen 80 leri qörmessın bu şekilde 2.cisi oda datadan quest.tbl olması lazım tam emin deilim..
Cevap: 2 tane ufacık sorunum var ( daha doğrusu istek ) 1.cisi datandaki skill_magic_main_us.tbl ile ilqili 80 ler ekli datanda o yuzden qösterıo o tbl yi editlersen 80 leri qörmessın bu şekilde 2.cisi oda datadan quest.tbl olması lazım tam emin deilim..
D Konu Yazar dthorn Member Ağu 342 3 30 Ağu 2008 #3 Cevap: 2 tane ufacık sorunum var ( daha doğrusu istek ) hmmmm... anladım teşekkür ederim. 2. şık uğraştıracak gibi sağol necro
Cevap: 2 tane ufacık sorunum var ( daha doğrusu istek ) hmmmm... anladım teşekkür ederim. 2. şık uğraştıracak gibi sağol necro