2003 Server PcLerin Ebenezerin 4 Kadar Saymasina %100 Cözüm Anlatm Resimli içeri.0ops

Konu Yazar

Soydaskan

Security Guvenlik
Şub
304
5
Öncelikle 2003 SunucuLarda Ev Pclerinde Ebenezer 4 Kadar Sayip Monsterlerin Ve Npc Gelmemesinin Sebebini Aciklicam..
Odbc Uyumsuz oldugu için 4 kadar Sayar Bunu cözümü %100 VE Cok BAsittir..
Bunu Bilmeyen Arkdaşlarimiza Acıklamak İçin tekrar Resimli Anlatim yapıyorum..

1.Ci Kısım.İlk OLarak Server Filesimizin Ebenezer(GameServer) Bölümüne Giriyoruz.
Kullandıqımız Ebenezeri seçiyoruz
Ve Saq Tık Yapıyoruz ÖzellikLer Uyululuk Bölümüne Geliyoruz
Ve Bu Programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır Butonunu işaretliyoz.
Ve Windows 95 Yazan Bölümü aşa indirip Windows 98/Windows Me Getirip
Uygula Diyoruz Uyguladiktan Sonra Tamam Diyip Cıkıyoruz.

RESİM:

Şimdi Gelelim 2.ci Kısma %100 olmasi için Bunuda Yapin.
2.Ci Kısımİlk Olarak Xp bir Pcden Windows System32 İçinden odbc32.dll buluyoruz.
Ve Arşiv Upluad Edip 2003 Pc Geçiriyoruz Ve Ebenezerin Olduqu Dosyayin İçine Atiyoz.

Bulamayan Arkdaşlar İçin Link:
Web Hosting - Dedicated Server

RESİM:

İyi Oyunlar Dilerim Şimdi Ebenezerini Normal Acabilirsiniz Sorunsuz Sayar Ve Npc Monsterler GeLir.

Yorum yazarsaniz İyi kötü Güzel Gibi Teşeküre Gerek Yok Sadece Güzel olmuş kötü olmuş Diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: 2003 Server PcLerin Ebenezerin 4 Kadar Saymasina %100 Cözüm Anlatm Resimli içe

Hiç karşılaşmadım böyle bir sorunla.. Ama başıma gelirse denerim.. Ty Paylaşım için..

Cevap: 2003 Server PcLerin Ebenezerin 4 Kadar Saymasina %100 Cözüm Anlatm Resimli içe

1.yöntemle sorunsuz çalışıyor tşkler

ChakaL benim senin eşeden köşeden forumlardan toplayip paylaşmiyom bu odbc32.dll işinide osmanx öqretti bi bok bilmeden konuşma 2.cisi herkez hala soruyor diye aciklayarak anlattim senin gibiler anlamas cünkü zeka işi bu bir.

genllikle vps 2003 serverlerde oluyor çoğu kişiye bela idi ayrıca sadece uyumluluk yetmez 2. yöntem kesinlikle mantıklı teşekkürler

Emeqe Saygı...TskLer..!

lordesko.no-ip.biz
Herkesi ßekleriZ..!
Gm ALımları vardıR.Ö.M. Atmanız YeterLi..!

Bendede wardı bu sorun bunları yaptım ama ebenzer creating table hatası verdi ..

Bendede wardı bu sorun bunları yaptım ama ebenzer creating table hatası verdi ..

Bunllari Yap Ama Ebenezerin Sorunsuz Olcak By_ZOOM FİLES MAP VE EBENEZERİNİ İNDİR YAP DBDE SORUNLU OLABİLİR TABLE HATASİ DB İLE İLGİLİ.

teşekürler Emeqe saygi.

Table hatasi Ebenezerinden Dolayi qeLiyor Bu taktikle yapıLan bi Hata qeLmes Ebenezerinin tabLe ayarla Db ile uyuşmuyorsa..

TEşekürler HErkezeeee

Moderatör tarafında düzenlendi:

göremeyneler arkdaşlar için yorum yaparsanız güncel kalsin bu sorun bitmes cünkü :)

bu sadece bu ikisinden kaynaklanmaz konunu bu şekilde değiştirirsen ii olur bence
1. nod32 kökten kaldırılmalı yada port koruması durdurulmalı
2. iniler kontrol edilmeli
3. portları kontrol edilmeli
4. ebenezer>ozellıkler>uyumluluk denenmeli(senin anlattıgın)
5.odbc32.dll(senin anlattıgın denemedim :S)
6. sonuc alınamazsa filesler değiştirilmeli(bu şık en son şans)
bu arada bunlar denenmiştir kendi başıma geldiğinden iyi bilirim

bu sadece bu ikisinden kaynaklanmaz konunu bu şekilde değiştirirsen ii olur bence
1. nod32 kökten kaldırılmalı yada port koruması durdurulmalı
2. iniler kontrol edilmeli
3. portları kontrol edilmeli
4. ebenezer>ozellıkler>uyumluluk denenmeli(senin anlattıgın)
5.odbc32.dll(senin anlattıgın denemedim :S)
6. sonuc alınamazsa filesler değiştirilmeli(bu şık en son şans)
bu arada bunlar denenmiştir kendi başıma geldiğinden iyi bilirim

server ev pclerinde kuranlarin serverine kimse girmes bu 1
sunucularda nod32 yüklenmes bu 2
portlarla alakasi yok bu 3
uyumluk işe yariyor %100 bu 4
odbc32.dll osmanx bana söyledi bu uyumluluqu bilmesken onunla aciyordum %80 aciyor. bu 5
SErver Filesleri Deqiştirmeyle alakasi yok DB sorun vardir bu 6
Buda Sana Kapak oLsun 7 xD

ya hiç olmuor denedim hiç bir faydası yok sadece anlayan bir arkdaşım var onun sayesinde açabliorm oda ai server exesi açılınca üstündekilere hızlı hızlı tklayp bişey yapıo anca öle açıo ama onuda ben yapamıorm her defasında yaptıramıormda lütfen yardım....

Geri
Üst Alt