fubucan
Member
- Ocak
- 139
- 0
Cevap: 2021 Gelmeden Olay Çıkaracak Paylaşım Oyuncu.net Pk Database Sizlere Sunduk
OYUNCU.NET DataBase'imizi Satışa çıkarmış bulunuyoruz.
DataBase'imizdeki Özelliklere Geçecek olursak...
Bu Db Diğer Satılan Dbler Gibi Değildir.. Peki Farkı Nedir.
Diğer Dblerde Farkındaysanız Hep Başka bir dbden Quest çal ekle koy falan kolan Şeklindedir!!
Fakat Bizim Farkımız Bizim Dbmizde Sadece bize Has Özellikler ve Kusursuz işleyişteki prosedürlerle Diğer hiç Bir db de olmayan OLUPTA doğru düzgün çalışmayan sürekli sorun çıkaran kodlarla uğraşmayacaksınız.
Sadece Bizdekiler:
V.İ.P Sistemi: Bu Sistem ile item satışa koyduğunuz itemleri V.İ.P Özelliği Vererek Sadece V.i.P üyelerin o itemleri takmasını sağlayabilrsiniz Bu Sayede Sattığınız itemleri istemediğiniz kişiler üzerinde görmekten kurtulmuş olursunuz.
Örnek:" Exec vip '+10' " Burda +10 İtemlere Vip Verdik Artık Normal Userlar Bunu Takamaz.
Online Zaman Tutucu: Bu ise Userın Nekadar Süre Online Kaldığını Toplam olarak Tutan bir sistemdir Paneldede Online Listesini Sıralata bilirsiniz. Bu Şekilde Örneğin Hafta Boyunca En çok Online Olan ilk 50 kişiye Trina verilecek diyerek Gece Dahi Online Seviyesini tavanda Tutabilirisniz.
Chaos Event:Bu event Küçük ve güzel bir map üzrinde olup 2 şekildedir. Bir Ardream Ve diğeri işe +83 ler içindir. Ortada Monu Vardır.Kestiğinde Kesenin Adını Söyler.Ve Np Verir Çok Beğenilmiş Bir Eventtir.
Başlangıç İtemleri:Bu Aslıdna Pek Öneli Değl İstediğniz gibi ayarlarız.
Ardream
►59 Level Başlar
►Chitin Armor +8
►+0 unique Takılar
►Cs Gibi Aşırı itemler Yoktur.
►ORJİNAL ARDREAM zoneda Geçer.
►Ve Diğer Standart Özelliler!!!!!
83+Plus
►+10 Dragon Flight
►+9 Silahlar
►+0 Takılar
►+2-+3 Unique Takı Ve Silahlar Monsterlardan Kasılır.
Ne ? Nerede ? Nasıl ?
►+2 UNIQUE TAKILAR
►►Cz Bowl'daki "Duke,Bach,Bishop,Lesat,Shaula,Troll king,Talos,Snake Queen" den +2 unique takılarınızı Kasarsınız Ortalama 2 Gününüzü ALır.
►JAPKO VE SERVER'A HAS ITEMLER
►►Cz Bowlda "Recepin Tavuğu" Adlı Monsterdan edinebilirsiniz!
►HERO ARMOR&+3 RING OF THE FELANKOR
( Sizin Tabirinizle Kazıklı Shell )
►►Hero Armor'u "Isilion,Goliatch,Ultima,Felankor"dan edinebilir!
►►►Ring of The Felankor içinse Felankoru Kesmeniz Kafiidir!
►►►VE ESLANTTA 4 ZONE'DA 4 BÜYÜK BOSS MEVCUTTUR BUNLARDAN TÜM İTEMLERİN DROBUNU ALABİLİRİSNİZ.!
Serverınız Tıkır Tıkır İşler Hale Gelecektir Hiç bir Aksaklık Olmadan Kafanız Rahat Bir Şekilde Serverınızı Yönetirsiniz.
pachleri Koymadım Onlarıda Bugün paylaşacağım. Direk Makinaya Kurup Çalışmadı Felan Demeyin.
Bu DB BİRAZ PROFESYONEL OLDUGU İCİN SQL VERSİYONU FARKLI SİSTEMLE ÇALIŞMAKTADIR.
BU DBYİ KURMAK İÇİN SQL 2003 Gerekmektedir. Dosya Files.rar Olarak ismi Var Fakat İçerisinde Database Mevcuttur. İndiren Kişilerden Yorumları Bekliyorum.
Paylaşım Diye Buna Derim.
Database+ Map
Kullanıpta Yorum Yapmayanın Server Makinası Çöksün
Hadi Bakalım .. Oyuncu.net Admininin Bana Yaptığı Şerefsizlikten Sonra Bunu Sizlere Sundum.
http://uploaded.to/file/7uk2pp
19 minutes dakika sonra eklenen:
EE NE DURUYORSUNUZ ? PARALI DBYİ BEDAVAYA VERdİK DAHA NE BEKLİONUZ
9 minutes dakika sonra eklenen:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
OYUNCU.NET DataBase'imizi Satışa çıkarmış bulunuyoruz.
DataBase'imizdeki Özelliklere Geçecek olursak...
Bu Db Diğer Satılan Dbler Gibi Değildir.. Peki Farkı Nedir.
Diğer Dblerde Farkındaysanız Hep Başka bir dbden Quest çal ekle koy falan kolan Şeklindedir!!
Fakat Bizim Farkımız Bizim Dbmizde Sadece bize Has Özellikler ve Kusursuz işleyişteki prosedürlerle Diğer hiç Bir db de olmayan OLUPTA doğru düzgün çalışmayan sürekli sorun çıkaran kodlarla uğraşmayacaksınız.
Sadece Bizdekiler:
V.İ.P Sistemi: Bu Sistem ile item satışa koyduğunuz itemleri V.İ.P Özelliği Vererek Sadece V.i.P üyelerin o itemleri takmasını sağlayabilrsiniz Bu Sayede Sattığınız itemleri istemediğiniz kişiler üzerinde görmekten kurtulmuş olursunuz.
Örnek:" Exec vip '+10' " Burda +10 İtemlere Vip Verdik Artık Normal Userlar Bunu Takamaz.
Online Zaman Tutucu: Bu ise Userın Nekadar Süre Online Kaldığını Toplam olarak Tutan bir sistemdir Paneldede Online Listesini Sıralata bilirsiniz. Bu Şekilde Örneğin Hafta Boyunca En çok Online Olan ilk 50 kişiye Trina verilecek diyerek Gece Dahi Online Seviyesini tavanda Tutabilirisniz.
Chaos Event:Bu event Küçük ve güzel bir map üzrinde olup 2 şekildedir. Bir Ardream Ve diğeri işe +83 ler içindir. Ortada Monu Vardır.Kestiğinde Kesenin Adını Söyler.Ve Np Verir Çok Beğenilmiş Bir Eventtir.
Başlangıç İtemleri:Bu Aslıdna Pek Öneli Değl İstediğniz gibi ayarlarız.
Ardream
►59 Level Başlar
►Chitin Armor +8
►+0 unique Takılar
►Cs Gibi Aşırı itemler Yoktur.
►ORJİNAL ARDREAM zoneda Geçer.
►Ve Diğer Standart Özelliler!!!!!
83+Plus
►+10 Dragon Flight
►+9 Silahlar
►+0 Takılar
►+2-+3 Unique Takı Ve Silahlar Monsterlardan Kasılır.
Ne ? Nerede ? Nasıl ?
►+2 UNIQUE TAKILAR
►►Cz Bowl'daki "Duke,Bach,Bishop,Lesat,Shaula,Troll king,Talos,Snake Queen" den +2 unique takılarınızı Kasarsınız Ortalama 2 Gününüzü ALır.
►JAPKO VE SERVER'A HAS ITEMLER
►►Cz Bowlda "Recepin Tavuğu" Adlı Monsterdan edinebilirsiniz!
►HERO ARMOR&+3 RING OF THE FELANKOR
( Sizin Tabirinizle Kazıklı Shell )
►►Hero Armor'u "Isilion,Goliatch,Ultima,Felankor"dan edinebilir!
►►►Ring of The Felankor içinse Felankoru Kesmeniz Kafiidir!
►►►VE ESLANTTA 4 ZONE'DA 4 BÜYÜK BOSS MEVCUTTUR BUNLARDAN TÜM İTEMLERİN DROBUNU ALABİLİRİSNİZ.!
Serverınız Tıkır Tıkır İşler Hale Gelecektir Hiç bir Aksaklık Olmadan Kafanız Rahat Bir Şekilde Serverınızı Yönetirsiniz.
pachleri Koymadım Onlarıda Bugün paylaşacağım. Direk Makinaya Kurup Çalışmadı Felan Demeyin.
Bu DB BİRAZ PROFESYONEL OLDUGU İCİN SQL VERSİYONU FARKLI SİSTEMLE ÇALIŞMAKTADIR.
BU DBYİ KURMAK İÇİN SQL 2003 Gerekmektedir. Dosya Files.rar Olarak ismi Var Fakat İçerisinde Database Mevcuttur. İndiren Kişilerden Yorumları Bekliyorum.
Paylaşım Diye Buna Derim.
Database+ Map
Kullanıpta Yorum Yapmayanın Server Makinası Çöksün
Hadi Bakalım .. Oyuncu.net Admininin Bana Yaptığı Şerefsizlikten Sonra Bunu Sizlere Sundum.
http://uploaded.to/file/7uk2pp
19 minutes dakika sonra eklenen:
EE NE DURUYORSUNUZ ? PARALI DBYİ BEDAVAYA VERdİK DAHA NE BEKLİONUZ
9 minutes dakika sonra eklenen:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Son düzenleme: