xbykillerx
Cüce Yurtta Gurbette:(
- Haz
- 693
- 8
1- 3 oda
Adamın Biri(Hep biri nie 2 değil nese) ormanda giderken kayboluyo neyse işte dolanırken bi klise buluo girio.Papazlar bunu konuk ediyor yedirip içirip yaıtırolar.Aksam adamın tuvaleti geliyo çıkyıo koridora 3 oda.
1. odaya giriyo süper bi hatun çırıl çıplak uzanmış senmisin şanslı diye soruyo adam korkuyo çıkyıo
2. odaya giriyo tüm papazlar aletleri açmış yuvarlak oluşturmuşlar ortadada 1 sinek dönüyo kaçıo ordan
3. odaya giriyo ordada bi papaz aletinden tavana çivilenmiş
adam iyice kıl olyuo gidiyo bahçeye yapıyo tuvaletini hemen kaçarak yatıo neyse sabah olyuo direk baş papaza durumu anlatıyo papazın cevabı şu oluyor
adam-Olayı anlatıo
papaz-,(gülerek)2. odadaki sinek kimin aletine konarsa o gece o adam 1. odadaki kadınla beraber olur
adam 3. odadaki papazı sorunca baş rahip irkilip sinirlice cevap verir
"O i.ne aletine bal sürüyomuş 1 aydır ondan başka kimse kadınla beraber olamadı dün anladık'
Rahibe Team
5 rahibecik geberip cennet cehennem kapısına giderler.Melek bunları durdurur ve sorar:
Günah işledinizmi?doğruları söleyin biz yapıp yapmadığınızı biliyoruz ama doğruyu sölerseniz affedileceksiniz.
Rahibeler biraz utanarak başlar
1.Rahibe:Ben sol elimin işaret parmağıyla penise dokundum
Melek git kutsal suda parmağını yıka der rahibe yıkar ve gider
2. Rahibe:Ben sağ elimle Penisi eledim
Melek:giy kutsal suda parmağını yıka der rahibe yıkar ve gider
tam 3. rahibeye glirken son 2li bişi fısıldaşırlar gülüşerek yer değiştirirler
melek hemen durdurur nolyuo der
Rahibenin Cevabı:Arkadaş Kıçını yıkamadan ben bi ağzımı çalkalasam iyi olucak :haha::haha::haha:
İyi Kötü Yorumlarınızı beklyiroum
Adamın Biri(Hep biri nie 2 değil nese) ormanda giderken kayboluyo neyse işte dolanırken bi klise buluo girio.Papazlar bunu konuk ediyor yedirip içirip yaıtırolar.Aksam adamın tuvaleti geliyo çıkyıo koridora 3 oda.
1. odaya giriyo süper bi hatun çırıl çıplak uzanmış senmisin şanslı diye soruyo adam korkuyo çıkyıo
2. odaya giriyo tüm papazlar aletleri açmış yuvarlak oluşturmuşlar ortadada 1 sinek dönüyo kaçıo ordan
3. odaya giriyo ordada bi papaz aletinden tavana çivilenmiş
adam iyice kıl olyuo gidiyo bahçeye yapıyo tuvaletini hemen kaçarak yatıo neyse sabah olyuo direk baş papaza durumu anlatıyo papazın cevabı şu oluyor
adam-Olayı anlatıo
papaz-,(gülerek)2. odadaki sinek kimin aletine konarsa o gece o adam 1. odadaki kadınla beraber olur
adam 3. odadaki papazı sorunca baş rahip irkilip sinirlice cevap verir
"O i.ne aletine bal sürüyomuş 1 aydır ondan başka kimse kadınla beraber olamadı dün anladık'
Rahibe Team
5 rahibecik geberip cennet cehennem kapısına giderler.Melek bunları durdurur ve sorar:
Günah işledinizmi?doğruları söleyin biz yapıp yapmadığınızı biliyoruz ama doğruyu sölerseniz affedileceksiniz.
Rahibeler biraz utanarak başlar
1.Rahibe:Ben sol elimin işaret parmağıyla penise dokundum
Melek git kutsal suda parmağını yıka der rahibe yıkar ve gider
2. Rahibe:Ben sağ elimle Penisi eledim
Melek:giy kutsal suda parmağını yıka der rahibe yıkar ve gider
tam 3. rahibeye glirken son 2li bişi fısıldaşırlar gülüşerek yer değiştirirler
melek hemen durdurur nolyuo der
Rahibenin Cevabı:Arkadaş Kıçını yıkamadan ben bi ağzımı çalkalasam iyi olucak :haha::haha::haha:
İyi Kötü Yorumlarınızı beklyiroum