3 Senelik Pvp Maceram ve Deneyimlerim Uyarılarım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan warfang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

warfang

Member
Reaction score
0
Uskodan sıkılıp arkadasların cagırması ile o donemki homeko serverlerden birine oyuncu olarak girdimde uskodaki arkadas cevremle neden bizde bir pvp acmıyoruz kendimiz takılırız 3*5 kisi ego tatmin ederiz diyere bu alemin icine daldım.. forumları gezdim nasıl server kurulur falan arastırdım sonra Kenan Ünalan adlı arkadastan bir vps kiraladım onunda yardımı ile homeko kurdum zar zor.. bir sure sonra db deki buglar sorunla vb nedenler yuzunden forumlardan buldugum ******** adlı kisiden v5 versionlu db sini aldım aynı donemde osmanx e ulasım zorda olsa bir soacs v26 dı sanırım lisanslı guvenlik programı alarak ilk ciddi serverimi acmıs oldum .. o donemde gerek ******** gerek baska bir kac kisi tarafından bayagı guzel dolandırıldım diyebilirim cunku aldıgım database azına kadar buglıydı..Bu fazla bişiler bilmedigim ilk donemlerde bu piyasadan cesitli kimselerden yardım istedim para odedim ve hemen hemen hepsinde kazık yedim .. Malesef bu knightonline aleminde 1-2 kisi dısında kimsenin işine saygısı yok yada professyonellikle alakası yok gayette dogal çogunun yası kucuk .. Her ne kadar ulaşılması zor olsada saç baş yoldurtsada er veya gec işini yapan Osmanx Can ve Bdw Osman Öztürk bu piyasada dürüst diyebileceğim insanlar.. Poyraz yasinlede ara ara calıstım kendisini severim de onlada ugrasan cok oldu haliyle zararını bizde gorduk saldırı vb seyler nedeni ile .. Zaman gectikce her işimi kendim gormeye basladım zaten kafası az cok caısan bir insan Database evt tbl mantığını rahatlıkla cozer .. bir kac sql kod ogrendimide istediği gibi oynar oyun ile ...
Neyse konuya devam edelim bu 3 senelik sure zarfında emin olun kazık yemediğim kimse kalmadı .Anvil rebirt sistemi icin bir cocuga 3 sene once 150 tl odememden tutun 1-2 ay icinde client fx leri icin 50 tl odememe gelene kadar sunucu firmaları dahil oyunla alakalı bir ton kazık yedim .. her kazık bana ya bişiler ogretti allah razı olsun ne diim ..
Sunucu olayına Gelelim ilk 1-2 ay vps sonrası surekli dedicate sunucu kullandım .. Eger bu isi ciddiye alıyorsanız pahalı ucuz mutlaka dedicate sunucu kullanın .. 1. tavsiyem budur.. Sunucu aldıgınız firma ile 24 saat temas kurabileceğinizden emin olun.. Bir donem dedicate sifrem birilerinin eline gecti aracı firmayı aradım sunucu aldıgım sunucuyu kapattırması 2 bucuk saat surdu (internet Bilişim adlı firma) .. Boyle firmalarla kesinlikle calısmayın .. Mutlaka isi resmiyete dokun sonucta belli bir rakam oduyorsunuz eger yasal yoldan hakkınızı aramanız gerekirse elinizde belgeniz olsun ..
Gelelim Guvenlik kısmına v26 dan beri soacs kullanıyorum osmanx candan aldım ilk gunden beri..
Can ı 3 senedir tanıdıgım icin alıştım artık adama bir hafta yazıyorum bazen o kadar samimi oldumuz halde banada gunlerce cevap vermediği oluyor .. Bazı zamanlar baska anti hile alıcam ya can beyin keyfinimi beklicem diye kendi kendime cok konustum zamanlarda oldu ama herkez sunu kabul etsin canın anti hilesinden iyi si yok eside yok benzeride yok .. Ben kabullendim 3 senede yazıyorum cana adam eninde sonunda bana donuyor gec erken işini yapıyor sonucta bu onun calışma stili bu kadar basit..
Firewall kısmına gelelim .. Osmanx in soacsla verdiği ipfw kucuk bireysel saldırıları zaten onluyor.. botnet vb kapsamlı saldırılar benimde 2-3 ayımı zindan etti.. En son buldugum cozum ile olayı kokunden hallettim.. Datacenterlerin hizmete sundugu yurtdısına kapalı ip bloklarından ip aldım botnet die bişi kalmadı .. Cunku saldıran botnet zombie iplerin %90 ı yurtdısından.. Egerki paranız butceniz varsa donanımsal firewall almak yada bu hizmeti veren firmalarla calısmakta bir dier yontem
Son gunlerde login kapatan saldırılara gelince ben cozumu twostarsın loginserveri ile cozdum yarın forumdada paylasıcam eger bulamayanlar var ise ..

Piyasada bir suru db editoru client editoruyum diye gezen insan var emin olun bunların %90 ı forumlardan ordan burdan parca parca paylasılan seylerı toplayıp kendisini editor olarak lanse eden kisililer.. Gecen sene client yaptırayım dedim .. malum pvp forumlarından birinin ortagı olan wurucu adlı sahısla anlaştım .ilk basta 200 tl ye anlastık bana işi 15 gunde teslim edebileceini soyledi .. sonra ben ilave bişiler istedim ucreti parca parca 350 tl ye cıkardı .. neyse beyfendiye 250 tl para yolladım bana 1 bucuk ay sonra yarım yamalak hertarafı sorunlu bir client teslim etti. ve bu halde olmasına ragmen kalan 100 lirayı talep etti.. clientin exe halini isteyen olursa bir yere upload ederim isteyen halini gorebilir. Bu nedenle bu sahısla tartıstık hala kendisini haklı goruyor arkadas.. Client oyle cop gibi kenarda duruyor verdim 250 lirada haram zıkkım olsun kendisine..
Daha sonra bu sitenin diger ortagı olan Ali Askın denen sahsiyetten reklam aldım .. reklam fiyatlarını sitenin introsunda 1 hafta yayınladı benim aldıgım reklam intro yonlendirme 250 tl idi + sabit olan fiyatıda 300 tl toplamda idi .. bu sahsa 250 tl gonderdim ve 2-3 gun sonrada sabit eklemesini rica ettim ..( bu arada bir onceki client calısması sırasında aldıgım 2 aylık reklam ı 10 gun bile kullanmamıstım client bitmeyince oyunu acamadım o donem verdiğim sunucu kirasıda bosa gitti Poyraz yasin şahittir 2 aylık reklam ucreti gonderdiğime bana ilk etapta baska zaman kullanabileceğimi soyleyen ali bey sonradan cark etmiştir) Neyse ben 250 sonrasında bir 50 tl daha yolladım .. yani toplamda 300 tl odedim reklam ucretinin tamamını.. Bu ali askın denen sahsiyetsiz benim yonlendirme ve sabitimi 15 gun dolmadan kaldırdı sebebide benden fazladan talep ettiği 50 tl .. SIZE EN BUYUK UYARIM BU TUR REKLAM VS ALIMLARINDA BANKA HAVALELERINI YAPARKEN NEYIN KARSILIGI OLDUNU ACIK VE SECIK YAZIN EVRAKLANDIRIN .. Ben bu sahsı dava edemedim bunu yapmadıgım icin.. kendisini allaha havale ediyorum tabi inanıyorsa .Bir dahada asla ********** adlı site ile iş yapmam kimseyede tavsiye etmem boyle sahsiyetsizlere para kazandırmayın ..

Kopanel kısma gelelim
belki 4-5 tane lisanslı panel aldım cogu 20-30 tl lk kontur karsılıgı satılan paneller. paraya kıyın piyasada kaliteli guvenikli paneller var onlardan alın ama alırken aldıgınız kisinin ulaşabilirliğini kontrol edin malasef bazı panel yapımcıları paneli yapıp kayboluyorlar ortadan .. ne zaman para lazım tekrar cıkıyorlar ortaya .. su an sevenpanel v5 kullanıyorum adam kayıp gecen girdi msn e allahtan domain icin yeni lisans aldım .. genede saolsun güzel panel yapmıs bugune kadr kullandıgım en sorunsuz en guvenli ve en guzel panel ..

3 Senede bu işe milyarlar harcadım benimkisi heves asla para kazanmadım bu işten kazanma gibi bi dusuncemde yok ...

Emin olun 1 kac kisi dısında kimse yaptınızı taktir etmez.. aksine sizi yıpratmak icin elinden geleni yapar... bedavaya oyun oynadıgınız eglendini dusunmeyip en ufak seyde size kufur eder hesap sorar. Oyunda denemedikleri hile bug bırakmazlar.. İnsanımız bozuk malesef.. Cekemez serverinize saldırır beceremez 1 lvl char acar serverinize bok atar pvp alemi malesef boyle insanlarla dolu .

Son düzenleme:
Cevap: 3 Senelik Pvp Maceram ve Deneyimlerim Uyarılarım..

yazdıklarını basdan sona okudum vede hak verıyorum bende bu yollardan gecdım ama sneın durum cok kotu olmus her seyı para ıle almısın onlardan ne yın eksık ben ıse herseyı kendım yaptım ettım yarım eksık olsa bıle sw acdım onlemınıde aldım ve fazla mıktarda param gıtmedı kı sen dıyorsun evt vs kodlamalarıda kafası calısan herkez yapar dıyorsunda onları ogrendıkden sonra db ye para hıc vermene gerek yokdu kı qest mı kuracan yazarsın kafana gore bısey olur ha usko db dıyorsan oda senın ayrıcalıgın ama pelerın harıc gerı kalan her seyı hemen hemen bızım turk mıletı yaptı sayılır yapanlarda nadır herseyın hayırlısı etraf kurt cakal dolu
hayırlı aksamlar

Cevap: 3 Senelik Pvp Maceram ve Deneyimlerim Uyarılarım..

Sana Bu Alemde Acayip Kazık Atmıslar Gözün Acık Olacaksın Biras :) Buda Sana Tavsiyem

Geri
Üst Alt