/+400 user ' e Çikaricak db ! Server kuranlar acİl İÇerİ ! /+400 user ! Gİr İÇerİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan king12efn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

king12efn

Member
Ocak
713
0
Arkadaşlar ben db editden falan anlamam ama hangi server ne kadar user kaldırır bunun gurusuyum resmen.

Bu sebeple 1 aydır üzerinde durduğum bi çalışma var bu söylediklerimi bilen kişinin dbde uygulaması çok basit deneyin görün.

beni ekleyin yarına server- ı açalım.

He şunuda belirtiyim ne gm lik ne adminlik hic bişeyde gözüm yok sadece bu üzerinde çalştgm server acılsın db nin adına benm adım verilsin yeter saygılarımla

[email protected]

msn adresimi ekleyen alta ekledm + up yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu arada ilk ekleyen işini iyi bilen kim olursa onunla çalışmayı düşünüuorum

Bu arada ben ilk türk pvp server kurucusu Excalibur'un kardeşiyim

Cevap: /+400 user ' e Çikaricak db ! Server kuranlar acİl İÇerİ ! /+400 user ! Gİr İ

++++++++++++

Cevap: /+400 user ' e Çikaricak db ! Server kuranlar acİl İÇerİ ! /+400 user ! Gİr İ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ekledım kabul etsene kardesım

tmm kardeşim kabl ediorm

kardeş benimde aklımda bi ton fikir var uygulamaya üşeniyorum ama tavsiyem eğer fikirlerini tanımadığın biriyle paylaşacaksan eğer fikirlerini çöpe atıyormuşsun gibi kabul et, veya sen benim gibi üşenmeyip araştır soruştur ne nasıl yapılır ve iyi bir şey yaparsan sat parası önemli değil sat yoksa emeğine gerekli saygıyı göremezsin eğer insanlar bişey kazansın bi katkım olsun düşüncesindeysen paylaş ama dediğim gibi hiçbizaman gerekli saygıyı bulamazsın.

Geri
Üst Alt