Konu Yazar atom_tr Member Kas 243 1 2 Tem 2009 #1 Kod: Öncelikle S.a Arkadaşlar...Server Kurulu Herşeyi tamam Sadece Panel'i Kuramadım :( Bana Yardım Edebilecek Varsa Lütfen Eklesin... atom_13_44@hot...
Kod: Öncelikle S.a Arkadaşlar...Server Kurulu Herşeyi tamam Sadece Panel'i Kuramadım :( Bana Yardım Edebilecek Varsa Lütfen Eklesin... atom_13_44@hot...
L legendz123 Member Haz 38 0 2 Tem 2009 #2 Cevap: Acaba Panel Kurulumunda Yardım Edebilecek Var mı ? uzman_1229@hot.. tüm sorunlar:rock:
J jale123 Member Şub 55 0 4 Tem 2009 #3 Cevap: Acaba Panel Kurulumunda Yardım Edebilecek Var mı ? ilk once app server indir.
D DeLuxe13 New Member Tem 5 0 11 Tem 2009 #4 Cevap: Acaba Panel Kurulumunda Yardım Edebilecek Var mı ? banada lzm
L lermis Agresifim Kas 181 1 12 Tem 2009 #5 Cevap: Acaba Panel Kurulumunda Yardım Edebilecek Var mı ? app server indir ve kur c: de bir dosya oluşturacak içinde www klasörü var senin siten bu klasörün içinde olmalı. bu kardar browser ına Ko-Cuce - vBulletin yazman yetecek.
Cevap: Acaba Panel Kurulumunda Yardım Edebilecek Var mı ? app server indir ve kur c: de bir dosya oluşturacak içinde www klasörü var senin siten bu klasörün içinde olmalı. bu kardar browser ına Ko-Cuce - vBulletin yazman yetecek.
H hasagice New Member Haz 24 0 13 Tem 2009 #6 Cevap: Acaba Panel Kurulumunda Yardım Edebilecek Var mı ? Eger yapamadıysan destekteam@ko - cuce.com