A Konu Yazar AntiTrojan New Member Kalemi Kırıldı! Haz 99 2 8 Tem 2009 #1 Arkadaslar nedır bu hata acele yardım lutfen...@
N nurullah_ben SS Bilisim ve İnternet Nis 637 6 8 Tem 2009 #2 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... küçük bir ücret karşılığı destek verilir
E ElLoBu Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eki 852 4 8 Tem 2009 #3 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Sql arızalı baska sql kullan sorun cozulur
K koxp0325 ElekTronikCi Mar 88 0 8 Tem 2009 #4 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Ve İşletim sistemınde yer kalmamıs olabılır hem pc n ıcın hemde dıger sorunlar ıcın server kuracaksan ılk once pc ne format at
Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Ve İşletim sistemınde yer kalmamıs olabılır hem pc n ıcın hemde dıger sorunlar ıcın server kuracaksan ılk once pc ne format at
xrojinx Member Ara 193 0 19 Tem 2009 #5 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Ne format'ı Ne Gerek Var O hataYı Al 15 dk sora YenıdeN Dene Yap Olucaktır Kendim Denedim %100 Sonuç Veya Program Files'C'ye 1 2 program yukle
Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Ne format'ı Ne Gerek Var O hataYı Al 15 dk sora YenıdeN Dene Yap Olucaktır Kendim Denedim %100 Sonuç Veya Program Files'C'ye 1 2 program yukle
L lalari Member Nis 34 0 19 Tem 2009 #6 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... hmm 1 kaç kere yüklemişsin SQL serverı format at bence en sağlıklı
Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... hmm 1 kaç kere yüklemişsin SQL serverı format at bence en sağlıklı
yenersahin Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 67 0 12 Ağu 2009 #7 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Yükleme için C diskinizde yeterli yer olmadığını söylüyor.
Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... Yükleme için C diskinizde yeterli yer olmadığını söylüyor.
merih007 Private Server Editör ... May 212 7 13 Ağu 2009 #8 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... hic mi inqilizceniz yok yenersahin dediqi doqru yüklemek icin C de yeriniz yok dior C dekilerin bazıalrını D ye aktar olucaktır ...!
Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... hic mi inqilizceniz yok yenersahin dediqi doqru yüklemek icin C de yeriniz yok dior C dekilerin bazıalrını D ye aktar olucaktır ...!
deccal20 HaTaSıZ cüce OLMAZ=) Eki 164 0 13 Ağu 2009 #9 Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... c de ckaralıcıcak dizin de boş alan kalmamıs dio merih007 ve yenersahin doru demişler
Cevap: Acele Yardım Lutfen SQLEVAL kurulum hata... c de ckaralıcıcak dizin de boş alan kalmamıs dio merih007 ve yenersahin doru demişler