- Arkadaşlar şuan da bahsedecek olduğum konu ACHGAMES 19xx pwp serverı hakkındadır.
Başlıca belirtmek isterim ki bu konuyu açmamın sebebi; ne şahsıma nede arkadaşlarıma hakaret edildiği için değildir!. Sadece ACHGAMES 19xx pwp server kurucularının Facebook adresi üzerinden veya kendi panelleri (FORUM) üzerinden istedikleri gibi at koşturmak istemeleridir.
- Bunda ki amacım insanların bilinçlendirilmesi üzerinedir.
- Evet herşey güzel, hoş ve gayet iyi gidiyor. Zaman zaman içerisindeki olaylar diğer adıyla achgames 19xx pwp sw içerisinde ki BUGLAR - OYUN AÇIKLARI düzeltiliyor ve de oyun daha iyi bir hâl alınması için uğraşılıyor. Bu anlayış içerisinde olan insanlar (Playerlar) dediğim gibi anlayışla karşılıyorlar.
- Gelelim asıl konuya:
- Şahsen oyuna girdim beğendim oynamak için bir nedenim oldu ACHGAMES yöneticileri tarafından; yaptıkları emeğe karşı.
- Facebook adressi üzerinden Sayfalarını ziyaret edeceğim sırada bir kullanıcı mesaj atmış ve şöyle bahsetmiştir:
- 72-80 Skilleri açılmamaktadır ve sıkıntı yaşıyoruz bunun için lütfen ilgi gösterin.
- Bende buna karşılık benzetme ile yorumlarda bulundum ve arkasına (kendi sayfaları içerisinde ne Beğen nede Yorum yap butonu görebildim yorumlarımın arkasından.