B Konu Yazar ByKiprik www.sanal-makina.com Haz 276 0 24 Şub 2009 #1 Aiserver ebenezer aujard vm fln herşy açk launcherdn start glmyr exedn girince acc şifre yazyrz kalyr bıtbıt
Aiserver ebenezer aujard vm fln herşy açk launcherdn start glmyr exedn girince acc şifre yazyrz kalyr bıtbıt
H h3kt0r Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 83 1 24 Şub 2009 #2 Cevap: Acil Yardım Bütün Herşey Tmm Start Gelmiyor 1 anti-virus proqramı warsa kaldır 2 portları ac baskası qiremiosa
Cevap: Acil Yardım Bütün Herşey Tmm Start Gelmiyor 1 anti-virus proqramı warsa kaldır 2 portları ac baskası qiremiosa
B Konu Yazar ByKiprik www.sanal-makina.com Haz 276 0 25 Şub 2009 #3 Cevap: Acil Yardım Bütün Herşey Tmm Start Gelmiyor yok olmadı varmı başka öneri lütfn yardım edin db değiştrdm server files değiştirdim yine olmadı server dosyalarını açyrm launchere tıklayınca start gelmyr oyuna giremyrm yardım Son düzenleme: 25 Şub 2009
Cevap: Acil Yardım Bütün Herşey Tmm Start Gelmiyor yok olmadı varmı başka öneri lütfn yardım edin db değiştrdm server files değiştirdim yine olmadı server dosyalarını açyrm launchere tıklayınca start gelmyr oyuna giremyrm yardım