M Konu Yazar manov3rr New Member Nis 21 0 17 Haz 2009 #1 kapain kunarbl ı goremiorum yani bazı npcler yoq bunun içiçn ne yuklemem gerekli yardım lutfen
E edi345 New Member Haz 3 0 18 Haz 2009 #2 Cevap: acil yardım lutfen mayko ıle gırınce kapat hatası weyada göderme alıorm yardım edicek warsa allah razı olsun
Cevap: acil yardım lutfen mayko ıle gırınce kapat hatası weyada göderme alıorm yardım edicek warsa allah razı olsun
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 19 Haz 2009 #3 Cevap: acil yardım lutfen manov3rr' Alıntı: kapain kunarbl ı goremiorum yani bazı npcler yoq bunun içiçn ne yuklemem gerekli yardım lutfen Genişletmek için tıkla ... NPC patch at cLientın ıcıne Forumda mevcuttur. edi345' Alıntı: mayko ıle gırınce kapat hatası weyada göderme alıorm yardım edicek warsa allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... cLient i siL bida kur hö Son düzenleme: 19 Haz 2009
Cevap: acil yardım lutfen manov3rr' Alıntı: kapain kunarbl ı goremiorum yani bazı npcler yoq bunun içiçn ne yuklemem gerekli yardım lutfen Genişletmek için tıkla ... NPC patch at cLientın ıcıne Forumda mevcuttur. edi345' Alıntı: mayko ıle gırınce kapat hatası weyada göderme alıorm yardım edicek warsa allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... cLient i siL bida kur hö
F feg077 Member Haz 30 0 19 Haz 2009 #4 Cevap: acil yardım lutfen bendede Zones/Dungeon_aa.opd gpd hatası weriordu patch indirdim object %98 de hata werior ne yapmam gerekiyor ?
Cevap: acil yardım lutfen bendede Zones/Dungeon_aa.opd gpd hatası weriordu patch indirdim object %98 de hata werior ne yapmam gerekiyor ?