ADAM GİBİ SERVER YOK AMK ADAM GİBİ ACILIYOR 2 GÜN SONRA DB SIFIRLANIR KAPANIR AMK FAKİRLERİ İÇERİ OK

Konu Yazar

HanKnight

New Member
Tem
25
0
-DUYURU-

AMK ADAM GİBİ SERVER YOK ACARLAR HOMEKO FARM SERVER ANDREAM PK 2 GÜN SONRA USERLER GİDER SERVER KAPANIR BOŞA EMEK BOŞA PARA NE ADAM GİBİ HOMEKO VAR NE MYKO NE FARM SERVER NE ANDREAM NE PK SERVER YIL OLMUŞ 2021 1299 HOMEKO MU KALDI BE AMK NE GEREKSİZ İNSANLAR VAR TÜRKİYE DE HOMEKO ACARLAR FARM SERVER ACARLAR ODA MİLLETİN PARASINI YİMEK ALMAK İÇİN MİLLET KANIP GİDER O SERVER OYNAR 1 2 AY SONRA KAPANIR SERVER EKMEK PARASI İÇİN CALISIRSINIZ GİDERSİNİZ BİR PVP SERVERLARA VERİRSİNİZ OYUNU EKMEK PARASI KAZANMAK DEĞİL HERKESE İYİ GÜNLER

Sykagame kardeşim bu serveri bi kac önce biliyorum haziran mayıs ayında 1 kere acıp kapatın 1 2 sonra tekrar actın sende para için actın bol userlerin olsa nolur 1 ay 2 hafta ya bitecek insanlar emek için oynar zaman geçsin diye herkes item yapınca millet pk dan sıkılacak bırakacak 1299 da bitti kardesim syka game GİRMEYİN ARKADAŞLAR DOLANDIRICI Bİ SERVER PARA SERVERI TUZAK !!!

Sykagame kardeşim bu serveri bi kac önce biliyorum haziran mayıs ayında 1 kere acıp kapatın 1 2 sonra tekrar actın sende para için actın bol userlerin olsa nolur 1 ay 2 hafta ya bitecek insanlar emek için oynar zaman geçsin diye herkes item yapınca millet pk dan sıkılacak bırakacak 1299 da bitti kardesim syka game GİRMEYİN ARKADAŞLAR DOLANDIRICI Bİ SERVER PARA SERVERI TUZAK !!!
İsmindende belli olduğu gibi, belli ki bir server sahibisin ve burada karalama kampanyası başlatmışsın aklın sıra. İlk serverimizi bilen biliyor, ne zaman aktif user sıfır oldu o zaman kapattık. Kimsenin emeğine dokunmadık yazık etmedik bunu bilen biliyor ve diğer serverdeki userlerimiz de burada + sadece onlar değil yüzlerce insan bizi tercih ediyorsa bu bir tesadüf değildir. Burada arkadaşımız bir konu açmış birşeylerden şikayetçi, bende ona yardımcı olmak için konusuna yorum bıraktım. Sana iyi forumlar

Syka game YARAK GİBİ BİR SERVER GİRMEYİN PARA DOLANCIRILIK SERVER APTAL GİBİ BİR SERVER SIRF PARA DİYE ACMISLAR SERVERI EKMEK PARASINDAN KAZANIP DA BİR PVP SERVER İÇİN PARA VERMEYİN PARA KAZANMAK KOLAY DEĞİL BENİM GÖRÜNÜŞÜM İÇİN KONUSTUM SAYGILARLA SUNARIM .

HİÇ ADAM GİBİ SERVER YOK AMK SKYGAME HOMEKO YA GİRMEYİN AMA BENDE TAVSİYE ETMEM ORASI TAM BİR ORUSPU COCUĞU ÖNDE GİDENİ SERVER DOLANDIRICILIK PARA SIRF O SERVER 1 AY 2 HAFTA SONRA BİTER ORASIDA AKRA GAMES GİBİ MERAK ETMEYİN

Geri
Üst Alt