Aegis-desing.com - Kopanel The End Sexyko

Konu Yazar

Gurkan-Aegis

New Member
Ara
16
0
Öncelikle herkese selamlar "Kopanel The End Sexyko" ile kopanel yapımını ve satışımı sonlandırıyorum dedim ki millet saçma sapan işlere parasını yedirmesin bu yüzdende son çalışmamı paylaşıyım lafı fazla uzatmakta istemiyorum buyrun

DEMO {localhost}

(normal user ID,PW "q-q")

Yönetim şifresini msn den([email protected]) isteyiniz...

http://85.108.145.253/sexyko/sexyko

### 22 Mart Son eklenen özellikler ###

- Mükemmel derecede ajax ile form göndermeden anında ve kolay düzenlebilir savaş takvimi
- Yönetim panelinde iconların üzerine geldiğinizde kolay kullanım için bilgilendirme yazıları
- Bazen hızlı işlem yaparak flooder a takılması ve zaman kaybettirmemesi için admin hesaplarında flooder devre dışı istediğiniz kadar hızlı ve seri işlem yapabilirsiniz
- 9 çeşit özenle seçilmiş background seçeneği admin panelinden anında düzenlenebilir lightbox üzerinden ön izleme yapılabilir isterseniz dışarıki sitelere yükleyerekte kaydedebilirsiniz örn; Resim Yükle olarak böylece server a daha az yük biner
- Sayfa üstündeki server çubuguna araçlardan düzenlenebilir notice yazısı
- Upgrade ve panel bakımda sadece admin girişi yeniden düzenlendi
-Colony zone Sıralaması eklenmiştir sadece online ve cz olan ilk 10 u sıralar human-karus şeklinde.

--------
- Otomatik ingilizce türkçe dil tanımlama

ve ve daha daha aklıma gelmeyen şeyler Resimlere son mesajımdan bakabilirsiniz !

### 23 Mart Son eklenen özellikler ###

- Gerekli sayfaların hepsine web yönetimden aç-kapa
- Ajax ile anında güncellenen user editor
- Forum tarzı üye girişi yapanların listesi ve sitede kaç saatir login oldukları (sadece admin görebilir)
- Tasarımı yeniden muhteşem şekilde (bence) düzenlenen colony zone sıralaması

### 24Mart Son eklenen özellikler ###

- Lightbox da açılan kral listesi kralların imagelarını class ına göre seçer.

Resimlere son mesajımdan bakabilirsiniz...

### Genel Özellikler
###

-Tamamen opsiyonel içerik yönetimi

-Yönetim sayfasında gereksiz onca şey yerine bütün server sahiplerinin %100 kullanacağı araçlar

-Girişte çeşitli saldırılara karşı güvenlik kontrolü

-Sayfa üstünde hızlı erişebileceğiniz tanıtım adresleri ve sitedeki online'lar

-Baştan yazılmış kodlar

-Online kullanıcılar sayfasında 50-50 , 100-100 şeklinde partlı sayfa gösterimi

-Tamamen 100% ajax hızlı işlem yapabileceğiniz yönetim sayfası

-Sıralamaları Np-İsim-Lvl 'e göre yerinde değiştirebilme(bütün sayfalar)

-Tamamen baştan düzenlenmiş inventory template

-Haberlere yorum yazabilme (Ajax) ve max 3 yorum yazabilme(araçlardan düzenlenebilir)

-Haberlere yapılan yorumları ajax ile yerinde ve hızlı bir şekilde silebilme

-Yerinde güncellenen ajax kullanıcı arama

-Siteyi Bakım moduna alabilme(sadece admin giriş yapabilir)

-Siteyi Upgrade moduna alabilme (sadece admin giriş yapabilir)

-Aegis Web blocker ile sql inject,flood,bot vb. saldırılarda anında otomatik IP ban sistemi(banlanan IP lere araçlardan bakılabilir IP-gün,ay,yıl,saat şeklinde sıralanır IP ye tıkladığınızda direkt olarak ülke-şehir-hostname,ISP bilgilerine ulaşabilirsiniz ve IP ban listesini istediğiniz zaman temizleyebilirsiniz)

-Sitenin tüm imageları orjinal sexyko hostundan cekilmektedir yani bu siteye ek hız ve oyuna çok daha az yüklenmeyi sağlayacaktır

-Profil sistemi (kişisel bilgileri ve avatarını düzenleyebilir tümkullanıcılarada açıktır)

Ve son olarakda Cache sisteminden bahsetmek istiyorum bütün sıralama ve detay(clan-user) sayfaları siteye aynı anda 200-300 kişi girdiğinde sistemi aşırı yorduğu için sadece belirli sürelerde veri tabanından bir seferliğine çekilip önbellekte tutuluyor böylece sistem büyük ölçüde tasarruf etmiş oluyorsunuz cache süresi min. 180 max 500sn olması kaydıyla düzenlenebilir

### Admin Özellikleri
###

- News Add ,Delete

-Account sorgula (oyuncu nicki yazıp ID-PW alma)

-IP Blocker listesi ve temizleme

-Web settings(server adı,facebook sayfa ve begenme adresi,yorum sınırı,reklam adresleri şimdilik)

-Download Add,Delete

-Menü Add,Delete

-Fake online (en çok ilgi çekicek araçlardan birisi tek tıkla istediğiniz kadar online yapabilirsiniz çok moda oldu bu ara bende bilen var bilmeyen var dinamikleştirim dedim
biggrin.png
)

-Add ads (sayfa üstündeki server çubuguna istediğiniz kadar server reklam adresi ekleyebilirsiniz)

-Panel Upgrade (yeni çıkan güncellemeler ve sayfalar burada anlık olarak yayınlanacak yeni güncelleme var ise login olduğunuzda yeni güncelleme var diye uyarı alırsınız sitelere gidip aramanıza gerek yok tek tık)

+ Eklecekler
- Kapsamlı tema yönetimi
- Haftalık ırk değiştirme
- Ödeme bildirim
vs vs

Son düzenleme:
Cevap: Aegis-desing.com - Kopanel The End Sexyko

Başarılar Gürkan :)

Bu adam sahtekar dolandırıcının tekidir firmamızı kandırmıştır..
ve yaptığı paçavralarla milleti kandırarak avunuyor..

bravo. paylaşsanda paylaşmasanda yapmışsın o biçim.

Çok güzel :)
Buda yandan yemişi :sakalli:
swde28.png

Geri
Üst Alt