aGa™ Mage Tim | Yepyeni Bir Başlangıç ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeedmin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Zeedmin

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eki
581
0
logo.jpg

[×] Clanımız "Sıfır"dan kurulduğu için belirli bir bocalama sürecinden geçeceği için "SABIRLI" arkadaşların başvurması bize avantaj sağlayacaktır. Cefanın sonu Sefa olacağının bilincinde hareket etmenizi isterim.

[×] Clanımıza Mage-Priest alımı yapılacaktır. Başvurularınızda Lütfen "EN İYİ OYNAYABİLDİĞİNİZ" karakteri belirtmenizi rica ederim.
Sadece "3" Kuralımız var. Buda sitemizde Mevcuttur. Yerinde küfür,Yerinde şaka, Yerinde Ciddiyet sizlerden isteğimiz zamanı geldğinde hepsi olacaktır saten.

[×] Online Saatleriniz Öğlenden itibaren olması daha hoş olacaktır. Çünkü clan geneli +20 olduğu için çalışan arkadaş saymız çok olacak. Tabiki yaz tatili nedeniyle boşta olan arkadaşlarımız olacaktır. Fakat Online saatlerinizi 15.00 dan sonra olarak ayarlamanız clanın ve sizin menfaatine olacaktır.​

Alımlarımız Sitemiz Üzerinden Yapılmaktadır. Daha hoş ve karar açısından sade bir sistem :)

İnternet Adresimiz :

Msn Adresimiz :

[email protected] | Dışarıdan gelen tekLifler geçerli sayılmaz. Başvuru Şarttır.​

-----------------------------------------​

2021 için Geçerli olan Site Adresimiz : http://agatim.co.cc | Http://agatim.awardspace.biz

2021 da başLayıp 2021 yılının kasım ayına kadar devam etmiştir. Ailevi & Askeri sorunlar nedeniyle bozulmak zorunda kalmıştır.

Son düzenleme:
Cevap: aGa™ Mage Tim | Yepyeni Bir Başlangıç ?

Tek Başına Değilsin kardeşim eskilerden bende varım aga teamı cok ıyı hatırlıyorum

Cevap: aGa™ Mage Tim | Yepyeni Bir Başlangıç ?

Günceldir...

Geri
Üst Alt