Ai Server Connect Fail hatası Yardım Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CoolRomeo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

CoolRomeo

Member
Ağu
89
0
Arkadaşlar kendi bilgisayarıma 2003 server kurdum ve üzerine 1299 server kurmaya çalışıyorum herşeyin tamam olduğunu düşünürek server dosyalarını çalıştırmayı denedim ebenzeri açarken ai server connect fail diye bir hata alıyorum sorunun çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum hatta hayrına kurulumu yapacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresinden msn ekleyebilirler ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.

Cevap: Ai Server Connect Fail hatası Yardım Lütfen

arkaplanda başka bir ai server işlemi yürüyordur görev yöneticisine gir işlemlere gir orda ai server varmı diye bak yoksa pc yeniden başlat o da olmazsa filesler uyumsuzdur başka server files dene

ai server görev yöneticisinde çalışmıyor sürekli olarak kapatıyorum hoş şu anda bu sorunu aştım local ip adresi verdim 127.0.0.1 localden bağlanmayı denedim 10065 hatası alıyorum server filesların uyumsuz olma şansı yok daha önce aynı db üzerinde çalışan fileslar kurulum hakkında yardımcı olmak isteyen arkadaşlar [email protected] msn adresini ekleyebilirler.

10065 in ana neden port ve odbc dir 2 sinide kontrol et bi. bide ebenezerdeki versiyonla oyunun anlık versiyonu uymuyo olabilir onuda kontrol et

Geri
Üst Alt