S Konu Yazar SryNooB Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 57 1 11 Ağu 2009 #1 BeyLEr o kadar server files deiştim Map deiştim sorun çözülmedi lütfen bi yardım
Public Public - Ko-CuCe Ağu 143 4 11 Ağu 2009 #2 Cevap: Ai Serveru Açarken Map/Free_1023.smd Hatası Lütfen Yardım Map TeKRaRDan Değişmişsin Ama Gene Sağlam Map Bulamamışsın Araştır Sağlam Map Bul Map Eksikdir..
Cevap: Ai Serveru Açarken Map/Free_1023.smd Hatası Lütfen Yardım Map TeKRaRDan Değişmişsin Ama Gene Sağlam Map Bulamamışsın Araştır Sağlam Map Bul Map Eksikdir..
S Konu Yazar SryNooB Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 57 1 11 Ağu 2009 #3 Cevap: Ai Serveru Açarken Map/Free_1023.smd Hatası Lütfen Yardım msn eklesene nickimin altında yazıo +++++++++++++++++++++++++ Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Ağu 2009
Cevap: Ai Serveru Açarken Map/Free_1023.smd Hatası Lütfen Yardım msn eklesene nickimin altında yazıo +++++++++++++++++++++++++
L Like a Bitch New Member Kalemi Kırıldı! Tem 211 2 11 Ağu 2009 #4 Cevap: Ai Serveru Açarken Map/Free_1023.smd Hatası Lütfen Yardım AI Server MAP Klasörü içinde hata verdiği map yok demektir.. o mapı bulup MAP Klasörünün içine atarsan sorun düzelir
Cevap: Ai Serveru Açarken Map/Free_1023.smd Hatası Lütfen Yardım AI Server MAP Klasörü içinde hata verdiği map yok demektir.. o mapı bulup MAP Klasörünün içine atarsan sorun düzelir