v19xx AKRAGAMES.NET [20xx Farm Server] [ISTIRAP] 5.500 TL Ödülü [30 Eylül Offical]

Konu Yazar

AkraGames.NET

New Member
Nis
27
0
40GEjq.png

Beta sunucumuzda CSW Etkinliğinde ödül olarak 1.000 TL verdik Kanıt : http://i.hizliresim.com/7voqOr.jpg

Yeni TL Ödüllü Eventlar
2.500 TL Ödüllü CSW
3.000 TL Ödüllü Clan Turnuvası !

TL Ödüllü Etkinlik Tarihleri henüz belirlenmemiştir ancak açılıştan sonraki ilk ay içerisinde gerçekleşecektir Offical açılış öncesi tarihler belirlenmiş olacaktır

2.500 TL Ödüllü CSW Savaşı Yeni Sunucumuzda Düzenlenecektir.

Merhaba değerli kullanıcılar Akra Games Ekibi olarak sizlere bu müjdeli haberi vermekten son derece mutluluk duyuyoruz. Siz değerli oyun severler için 20xx Versiyon sunucumuzu hazırlıyoruz. Akra Games Olarak çok yakında Offical Açılışımızı yapacağız ancak bunun öncesinde Beta Sunucumuz ile istediğiniz gibi bir oyun hazırlayacağız beta ve offical tarihlerimiz belirlenmemiştir. Tarihlerimiz netleştikten sonra sizlere bu kon hakkında detaylı bir bilgilendirme sunacağız Hoşçakalın.

Facebook Fan Sayfamız : www.facebook.com/akragamesoffical
Forum Sitemiz : https://www.kokolik.com
Full Client (Setup) indir : http://akragames.net/Home/Download

Beta Açılış : Tarih Henüz Belirlenmemiştir
Offical Açılış : Tarih Henüz Belirlenmemiştir
2.500 TL Ödüllü CSW Savaşı : Tarih Henüz Belirlenmemiştir

Genel Özellikler

• Level Cap Sistemi
  • Ücretsiz Genie
  • Saymalı Quest Sistemi
  • Border Defance War
  • Juraid Mountain
  • Chaos Stone
  • Chaos Dungeon
  • Premium Sistemi (War, DC , Exp Premium)
  • Item Kilitleme Sistemi
  • Maden ve Balıkçılık
  • Lunar War
  • Dark Lunar War
  • Ordears War
  • Nereid's War
  • Neids Triangle.
    Alseids Prairie.
  • Buyying Merchant
  • Rebirth Sistemi
  • Peri Sistemi
  • Kaul Sistemi
  • Orjinal B-Frost
  • Monster Stone
  • JackSpot Sistemi
  • Royal Clan Sistemi
  • Character Seal Scroll
  • Flood ve Küfür Engeli
  • Oyun içi Event Takvimi
  • Orjinal Damage Ayarları Tüm Joblar Eşit
  • Oyun içi Job,Irk,Race Change Sistemi
  • Anger Skili (Savaş Alanlarında Geçerli)
  • Para Ödüllü Clan Turnuvaları ve Dahası

Ve Oyun içi gerekli Tüm Rehber forum sitemizde mevcuttur tanıtım konumuzda sadelikten yanayız. 20xx versiyonda olan özellikleri farklı birşeymiş gibi yayınlamak istemiyoruz oyun hakkında detaylı bilgiye forum sitemizden ulaşabilirsiniz : www.kokolik.com

CZ Bölgesinde Çekilen Video Kaydı

Beta Sunucumuzda Gerçekleştirilen CSW Videomuz

Beta Sunucumuzda Ekran Görüntüleri
ZYO8Xo.png

RQBXAZ.png

rERjkV.png
88QkvA.png
nE2k3R.png

L3pn7z.jpg

7voNEr.jpg

gokWzQ.jpg
ZdLEg0.jpg
VYlM5q.jpg
l1kW2l.jpg

Tanıtım Resimlerimiz
QBjBgg.png

Mpjpl9.png

YkoVDk.png

8ZjXM1.png

qMZl83.png

Son düzenleme:
Serveriniz hayırlı olsun.
Bu arada burda laf ebeliği yapıp milletin konusunu kirletmeyin.
Nerenin adminleri olursa olsun sen ben biliyoruz. Bırak millet ister oynasın ister oynamasın.
Laf ebeliği yapıp konu kirletmeye gerek yok.

Bir oyuncu ve eskiden Server sahibi olarak. Gereksiz yorum yapan arkadaşlar , Muhtemelen ya hile kullandılar ban yediler ya kankaları ban yedi oyunu bıraktılar yada oyunda hiç bir başarı elde edemediler burda çamur atacaklar. Bu Serverın frienzko ile alakası varmı yokmu bilmiyorum, eğer var ise helal olsun paraya kıyıp version ve güvenlik programını değiştirmişler soacs kadar gereksiz program yok.

Arkadaşlarımdan ve kendi açtığım serverdan konuşacak olursak. Oyuncuların bir çoğu hiçbirşeyi haketmiyor;
  • Yalan yere itemim kayboldu diyip desteği meşgul edenler.
  • Hile açıp milletin hakkını yedikten sonra ban yiyince ilk yalvarıp sonra ana avrat sövenler.
  • Oranların sabit olduğunu ve değıstırmesının zor olduğunu bildiği halde bir oyuncu bir ıtem bastığı anda hemen bu adama yardım edilmiş diyenler. Kendi basamağında yine sövenler oranlar düşük diyenler.
  • 2 tane boss kesip ona niye çıktı bize çıkmadı diyenler
  • Ve daha 10 larca saçma insan konuşmaları.. Ben bunları kendi küçük serverımda yaşadım Büyük Serverlar neler yaşıyordur düşünün.

Frienzko harici başka serverda oynamadım o yüzden ondan bahsedeceğim facebook cevap oranı ile online sayısına bakacak olursak bence harika bir destek sistemi var ve 7/24 gm aktif. Hile olaylarına birşey demeyeceğim çünkü dünyada oynanan her oyunda hile var. Çünkü zirvedeki olan herşeyde her zaman hile hurda vardır.
Birde birini şikayet edip hemen işlem bekliyorlar yav hangi oyunda 10 dakikada işlem yapıldığını gördünüz tek sizmi varsınız?

O yüzden egosunu tatmin edemeyen arkadaşlar açın dark orbit oynayın..

Eğer bu oyun FrienzKO ailesine ait ise harika olacağına eminim eğer değilse başarılar dilerim.

Bir oyuncu ve eskiden Server sahibi olarak. Gereksiz yorum yapan arkadaşlar , Muhtemelen ya hile kullandılar ban yediler ya kankaları ban yedi oyunu bıraktılar yada oyunda hiç bir başarı elde edemediler burda çamur atacaklar. Bu Serverın frienzko ile alakası varmı yokmu bilmiyorum, eğer var ise helal olsun paraya kıyıp version ve güvenlik programını değiştirmişler soacs kadar gereksiz program yok.

Arkadaşlarımdan ve kendi açtığım serverdan konuşacak olursak. Oyuncuların bir çoğu hiçbirşeyi haketmiyor;
  • Yalan yere itemim kayboldu diyip desteği meşgul edenler.
  • Hile açıp milletin hakkını yedikten sonra ban yiyince ilk yalvarıp sonra ana avrat sövenler.
  • Oranların sabit olduğunu ve değıstırmesının zor olduğunu bildiği halde bir oyuncu bir ıtem bastığı anda hemen bu adama yardım edilmiş diyenler. Kendi basamağında yine sövenler oranlar düşük diyenler.
  • 2 tane boss kesip ona niye çıktı bize çıkmadı diyenler
  • Ve daha 10 larca saçma insan konuşmaları.. Ben bunları kendi küçük serverımda yaşadım Büyük Serverlar neler yaşıyordur düşünün.

Frienzko harici başka serverda oynamadım o yüzden ondan bahsedeceğim facebook cevap oranı ile online sayısına bakacak olursak bence harika bir destek sistemi var ve 7/24 gm aktif. Hile olaylarına birşey demeyeceğim çünkü dünyada oynanan her oyunda hile var. Çünkü zirvedeki olan herşeyde her zaman hile hurda vardır.
Birde birini şikayet edip hemen işlem bekliyorlar yav hangi oyunda 10 dakikada işlem yapıldığını gördünüz tek sizmi varsınız?

O yüzden egosunu tatmin edemeyen arkadaşlar açın dark orbit oynayın..

Eğer bu oyun FrienzKO ailesine ait ise harika olacağına eminim eğer değilse başarılar dilerim.
Merhaba desteğiniz ve anlayışınız için öncelikle teşekkür ederim.
Dediğiniz durumlar ile günde sayılamayacak kadar fazla karşılaşıyoruz.
İstediğini alamayan kullanıcılar konu ne olursa olsun son çare olarak karalamak yada küfür etmeyi şeçiyor.
Yüzlerce adam banlandı içlerinden hiç biri kabul etmedi onlara göre haksız ban ve sebepsiz yere ban yediler. (Bunu neye göre üretiyorlar hala anlayamadık bir GM bir yandan reklam yapıp bir yandan oyuncusunu sebepsiz yere neden banlasın ?)
Koxp kullanıp banlanıpta kabul edeni ne yazık ki hiç görmedik.
O yüzden bu tarz karalamalar her zaman olacak aldırmıyoruz.
Sizin gibi durumun farkında olan oyuncuları görmek mutluluk verici.
Desteğiniz için teşekkürler.

xskip güvenlik sistemimi :) wh - sh - aykan bot ve sayamayacağım kadar koxp programı bu güvenlik sisteminde rahatlıkla çalışıyor :)

xskip güvenlik sistemimi :) wh - sh - aykan bot ve sayamayacağım kadar koxp programı bu güvenlik sisteminde rahatlıkla çalışıyor :)
Hangi hile programını kullanırsak kullanalık ne yazık ki her oyunda olduğu gibi burdada bir takım hileler olacaktır.
Hile olmayan bir oyun yok
Bazı serverlarda hile yok diyebilirsiniz hile programı yapanlar yada satanlar popüler serverlara göre hile yaptıkları için henüz onlarda hile olmayabilir. Ama x-skip yaygın bir şekilde kullanıldığından her zaman hile olacak yönetici ekibimizle bu sorunların üstesinden geleceğiz oyunda hile barındırmayacağımızdan emin olabilirsniz.

Öncelikle serverda cok güzel başarılar elde ettim, cok güzel vakit geçirdik takım olarak.

söylediklerinde bazı şeylere katılıyorum oyuncular herşeyi haketmiyor bu doğru fakat herşeyede ''AT GÖZLÜĞÜ'' ile bakmak bana saçma geliyor, suç sadece oyuncularda değil yönetimde de var.

Oranları değiştirmek zor diyorsunda frienzKO da oynadın değil mi yazmıssın o kadar oranları 1gecede düşürüp kimselere haber verilmeden yapılan bir işlemde oyuncunun kusuru nedir? birde bunu açıklarmısınız yönetimle beraber!. ayrıca yönetimdeki arkadaslarla tsden de görüşmüşlüğümüz oldu yüzlerinede söyledik bunları ''şahin'' arkadasımız iyi bilir.
______________________________________________________________________________________________

Sana gelince kardeşim her olumsuz yorumu silip kendi kendinize birşey yaptıgınızı sanıyorsunuz.Madem umusamıyorsunuz olumlu yorumları silmedigin gibi olumsuzlarıda silmeyeceksin ki eşit olabildigini herkez görsün ki size güvensinler.Herkez sizi göklere cıkaracak hiç kötü yorum olmayacak yaptıgımız yorumlar saçma sapan ve yalan dolan degil dogrular sen ne hakla silebilirsin benim yaptıgım yorumu?

tekrar söylüyorum frienzko ve ekibi pişmanlıktır .! okadar
Ekte belirtilen HWID kullanıcının girdiği bilgisayarın seri numarasıdır gördüğünüz gibi sabit bir HWID den giriş yapıyor

Ekte belirtilen tarih ve saatteki itemleri
JAj8rJ.png

Ekte belirtilen kullanıcın upgrade item listesi
z5NOv7.png

Itemler Upgrade edılıp yakılıyor sonrasında karakterinin soyulduğu idda edilerek sayfamıza mesaj atılıyor.
1. Ekte bulunan makina seri numarasından karaktere farklı bir bilgisayardan giriş yapılmadığı tespit edildi ısrarla karakterinin soyulduğunu idda etmesinden dolayı kullanıcı ile ilglenilmedi şimdede ko-cuce konumuzu baltalıyor .
Konuyla ilgilenip cezalandırmanızı rica ediyorum @HakanSEN

Edit : konu ile ilgilenildiği için IP ve kullanıcının makina bilgilerinin yer aldığı görseli kişinin özel bilgileri olması sebebi ile kaldırdık.

Son düzenleme:
Konu içeriğinde sunulan kesin kanıtlar incelenmiş ve sunucu geleceğine yönelik karalama hareketlerinden ötürü BDRNetwork nickli kullanıcının forum hesabı süresiz olarak kapatılmıştır.

Ko-Cuce yönetimi olarak bünyemizde reklamı bulunan serverların bu tür karalamalar ile oyuncuların gözünde yanlış kanaat oluşturmasına müsaade etmiyoruz.

Ekte belirtilen HWID kullanıcının girdiği bilgisayarın seri numarasıdır gördüğünüz gibi sabit bir HWID den giriş yapıyor

Ekte belirtilen tarih ve saatteki itemleri
JAj8rJ.png

Ekte belirtilen kullanıcın upgrade item listesi
z5NOv7.png

Itemler Upgrade edılıp yakılıyor sonrasında karakterinin soyulduğu idda edilerek sayfamıza mesaj atılıyor.
1. Ekte bulunan makina seri numarasından karaktere farklı bir bilgisayardan giriş yapılmadığı tespit edildi ısrarla karakterinin soyulduğunu idda etmesinden dolayı kullanıcı ile ilglenilmedi şimdede ko-cuce konumuzu baltalıyor .
Konuyla ilgilenip cezalandırmanızı rica ediyorum @HakanSEN

Edit : konu ile ilgilenildiği için IP ve kullanıcının makina bilgilerinin yer aldığı görseli kişinin özel bilgileri olması sebebi ile kaldırdık.

Teşekkürler beni hayal kırıklığına uğratmadığın için yine her zaman ki gibi bir yalan bulup beni susturmak için hesabımı banlattın :)

**O itemleri bırakmadan önce yaktım ve hiç bir şekilde kimseye çalındı filanda demedim kanıtın varsa bunu kanıtla ben herkese bunu kanıtlayabilirim.

**Biz bir aile olarak başladık serverinize bizim hakkımız yendi,re-launch yaptınız yine geldik serverinize artık bu yalanlarınızı bırakın kardeşim serverinizde oynayanlar sizleri tanıdı zaten bende burada oynamayanlara tanıtıyorum gücünüze gidiyor :)

- Code:X / ThePureLove

Teşekkürler beni hayal kırıklığına uğratmadığın için yine her zaman ki gibi bir yalan bulup beni susturmak için hesabımı banlattın :)

**O itemleri bırakmadan önce yaktım ve hiç bir şekilde kimseye çalındı filanda demedim kanıtın varsa bunu kanıtla ben herkese bunu kanıtlayabilirim.

**Biz bir aile olarak başladık serverinize bizim hakkımız yendi,re-launch yaptınız yine geldik serverinize artık bu yalanlarınızı bırakın kardeşim serverinizde oynayanlar sizleri tanıdı zaten bende burada oynamayanlara tanıtıyorum gücünüze gidiyor :)

- Code:X / ThePureLove
Peki neden banlandınız ?

Peki neden banlandınız ?

Kardeşim bu konuyu uzatmayalım ben kartlarımı dökücem yine forumdan uzaklastırmak için adminlerle iletişim kurup hesabımı askıya aldıracaksın.

ve ben sizin server'ınız için olumlu yönde cok yorum yazdım hepsi duruyor girip bakabilirsin frienzKo konusunda ''BDRNETWORK'' isimli kullanıcı ne yazmış diye ve gamers4life sitesindeki yorumlarıma da bakabilirsiniz ''Codex'' , ''c0d3x'' nickli üyenin yazdıklarına siz bende bittiniz artık böyle nankör şekilde davrandığınız için neyse eyvallah..!

Hangi hile programını kullanırsak kullanalık ne yazık ki her oyunda olduğu gibi burdada bir takım hileler olacaktır.
Hile olmayan bir oyun yok
Bazı serverlarda hile yok diyebilirsiniz hile programı yapanlar yada satanlar popüler serverlara göre hile yaptıkları için henüz onlarda hile olmayabilir. Ama x-skip yaygın bir şekilde kullanıldığından her zaman hile olacak yönetici ekibimizle bu sorunların üstesinden geleceğiz oyunda hile barındırmayacağımızdan emin olabilirsniz.

DEXGUARD - ELF -PROJET VARKEN BİRAZ SAÇMA OLMUŞ XSKIP BİLGİNİZE

Beta sunucumuzda yapılacak olan CSW Etkinliğinde 1.000 TL Ödül verilecektir.
Detaylar için facebook sayfamızı takip ediniz.
E8kLNn.png

Geri
Üst Alt