K Konu Yazar Kernkraft was here. Eyl 723 23 12 Eyl 2009 #1 Artık kendi kendime "acaba bi script yazdı da her mesajın başına otomatik 'Selamlar,' mı yazıyor?" diye düşündüğüm olay.
Artık kendi kendime "acaba bi script yazdı da her mesajın başına otomatik 'Selamlar,' mı yazıyor?" diye düşündüğüm olay.
BySnaqe Member May 945 10 12 Eyl 2009 #2 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması olabilir
dasdsdfgfd61 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 760 22 12 Eyl 2009 #3 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması İlginç ...
Last@Angel New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 306 1 12 Eyl 2009 #4 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması xdd OlabiliR xdd
BILAL <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Mar 845 21 13 Eyl 2009 #5 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence
Ceribrino ∂єνяιм'¢ι ¢ü¢є √ Eyl 643 9 13 Eyl 2009 #6 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Ne var yane bende Her Konumda Selamlar yazıyorum
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Ne var yane bende Her Konumda Selamlar yazıyorum
StunnerKillah Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 194 1 13 Eyl 2009 #7 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Nietzche' Alıntı: klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bilale :
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Nietzche' Alıntı: klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bilale :
Rig Emektar Üye Emektar Nis 3,758 23 13 Eyl 2009 #8 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması o bir süre sonra alıskanlık gibi bişey oluyor bendede merhabalar hastalıgı var :R
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması o bir süre sonra alıskanlık gibi bişey oluyor bendede merhabalar hastalıgı var :R
caz1 Member Mar 740 10 14 Eyl 2009 #9 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması İlginc :^^:
O OrcAMD Member Kalemi Kırıldı! Ağu 271 1 17 Eyl 2009 #10 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Zevk meselesi adamı rahat birakın
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 17 Eyl 2009 #11 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması aLışkanlık olmuş artk
Frutti Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 633 4 18 Eyl 2009 #12 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... :haha: Katılıyorum.. hö
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... :haha: Katılıyorum.. hö
ßilizard-Online New Member Kalemi Kırıldı! Nis 106 11 18 Eyl 2009 #13 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Nietzche' Alıntı: klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum hö
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Nietzche' Alıntı: klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum hö
ozgurturk102 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 302 4 18 Eyl 2009 #14 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması HahaHaha Alışkanlık oLmuş Onda ''Selamlar'' Yazması.
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması HahaHaha Alışkanlık oLmuş Onda ''Selamlar'' Yazması.
emir2694 SUPERNATURAL Tem 231 7 23 Eyl 2009 #15 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması facebookta bu konuyla ilgili grup bile açılmıştır.
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması facebookta bu konuyla ilgili grup bile açılmıştır.
ßilizard-Online New Member Kalemi Kırıldı! Nis 106 11 27 Eyl 2009 #16 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Yok Kanka Onun Alt Tuşuna Basınca 'Selamlar,' Yazıyodur Otomatik hö
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Yok Kanka Onun Alt Tuşuna Basınca 'Selamlar,' Yazıyodur Otomatik hö
Necro Well-Known Member May 2,915 81 27 Eyl 2009 #17 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Selamlar; Saçmalık hö
TheMYA ♥Rul3n1s√♥Usta Player;) Kas 967 4 28 Eyl 2009 #18 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Reflex gibi bişi yazıcağı zaman çat die selamlar yazıodur
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Reflex gibi bişi yazıcağı zaman çat die selamlar yazıodur
neomanyak Member Haz 104 1 28 Eyl 2009 #19 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması alışkanlıktır
Dev1 aGa Mode: ON Eyl 488 6 2 Eki 2009 #20 Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Nietzche' Alıntı: klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... Bilal'den yaratıcı bir açıklama Hönk
Cevap: AKUMA'nın her mesajın başında "Selamlar," yazması Nietzche' Alıntı: klavyesinde otomatik selamlar yazan bi tuş var bence Genişletmek için tıkla ... Bilal'den yaratıcı bir açıklama Hönk