AloN3™ TEKRAR TOPLANIORZ.EŞİT PK MAGE™.+17 + WENT.VE ASLA SATMIYACAKLAR İÇERİ

canerkol13

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
0
Cevap: AloN3™ TEKRAR TOPLANIORZ.EŞİT PK MAGE™.+17 + WENT.VE ASLA SATMIYACAKLAR İÇERİ

Uzun Süredir Düsünüordum Kuriyimmi Kurmiyimi Ama Artık Yeter Kurdum Bile.DAYIM Teamında Pk Attım
Cevriye Teamında Pk Attım Ama Hepsi 1Haftalık Team Oldu.Ben Kurcamgım Team 3 4 Yıllık Olcak Facede Msnde Oyun İcinde Wentte Kardeş Gibi Olcaz.Web Panel War Facede Grup Kurcam Sadece Team Üyelerine Dagıtıkcaz.Ordan Sizi Bilgilendircem.ALIM ŞARTLARI;

SATCAKLAR KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GELMESİN .

Went Kesinlikle Olcak Olmayanlar Benimle İletişime Gecmesin

Teama Bir Gün Gelip 2.Gün GelmicekLer Yani 1Günlük Adam Bana Lazım DeqiL.

0yun İcinde Ve Ventte Kesinlikle KüfürOlmuca.

Komutlara Uyulcak Ve PK Esnasında CTRL Basılmıcak.

Ben Oyundan Cıktım Diye Leader Yok Deyip Cıkanları Teamdan Uzaklastırır Msn Ve Facedende Silerim.

Yok Ben Mage Sw Gelmem Homeko Gelmem BocLu Gelmem Bunların Hepsindede PK Mızı Atcaz.

UYARI:BU KURALLARA UYMAYANLAR EKLER İSE VE BANA BÖLEYİM SORUNLUYUM FELAN DER İSE HİC DİNLEMEDEN MSN DEN SİLERİM.VE AYRICA OYUN İCİNDEN ALIMLARIMIZ OLMUCAK SADECE BEN LEADER DEGİLİM TEAMIN TÜM ÜYELERİ LEADERDİR.BU EFSANEDE YERİNİ AL.

NOT:Adım Furkan.Msn Kabul Ettigimde Direk Sw Wer DeyenLerle Muhattap Olmucam.Adam Gibi Selam Weren İlk Önce Hal Hatır Soran Kisilerle Konusacagım.Bu Team DostLuk AmacLı Kurulmustur

İletişim:[email protected]

Web:Www.AloN3Team.Tk

+++++++++++++++++++++++++++

5 minutes dakika sonra eklenen:

++++++++++++++++++++

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt