Konu Yazar TheBeLa Member Tem 59 0 14 Ara 2010 #1 Öncelikle Merhaba ; Clanıma Mage ve Priest Alınacaktır Kurallarımız - Yaş Sınırı 17 ! - Seviyeli Olmak Sevgi Saygı Çervesinde. - Vent Olmalı [ Ventten herkes konuşmayacak ] - Verilen Msn Adresinde Arka Arkaya İp Ver Titreşim At vb. olaylarda Direkmen Silineceksiniz. MSN : [email protected]
Öncelikle Merhaba ; Clanıma Mage ve Priest Alınacaktır Kurallarımız - Yaş Sınırı 17 ! - Seviyeli Olmak Sevgi Saygı Çervesinde. - Vent Olmalı [ Ventten herkes konuşmayacak ] - Verilen Msn Adresinde Arka Arkaya İp Ver Titreşim At vb. olaylarda Direkmen Silineceksiniz. MSN : [email protected]
Disci Active Member Nis 2,232 0 15 Ara 2010 #2 Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Şansımı Denemek İstiyorum
Konu Yazar TheBeLa Member Tem 59 0 15 Ara 2010 #3 Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize mage ve priest.
K kyle Member May 727 0 15 Ara 2010 #4 Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Adım : aLaattin Yaşım : 17 Iletişim : [email protected] Oynadığım Oyun : Private Knight Online . Jobum : Professional : Mage & PriesT Kullandığım Program : Ventrilo .
Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Adım : aLaattin Yaşım : 17 Iletişim : [email protected] Oynadığım Oyun : Private Knight Online . Jobum : Professional : Mage & PriesT Kullandığım Program : Ventrilo .
M Mage_Tr01 Member Eyl 33 0 18 Ara 2010 #5 Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Adım:KerimCan Yaşım:17 İletisim:[email protected] Oynadıgım Oyun: Ko Jobum:Mage VenT vaR
Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Adım:KerimCan Yaşım:17 İletisim:[email protected] Oynadıgım Oyun: Ko Jobum:Mage VenT vaR
cagatay255 Member Eki 189 0 18 Ara 2010 #6 Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize ADım Çağatay yaş 17 job mage playerlik her türlü kopnusr deneyim 7 yıl vent var tabiki [email protected]
Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize ADım Çağatay yaş 17 job mage playerlik her türlü kopnusr deneyim 7 yıl vent var tabiki [email protected]
M matraqcocuq39 Member Haz 58 0 18 Ara 2010 #7 Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Sa ÖnceLikLe Yasım 19 Job Olarak 5 Yıldır Priestim TeseKKürLer
Cevap: Anatolia Mage Clan - Priest ve Mage - Alınacaktır Bilginize Sa ÖnceLikLe Yasım 19 Job Olarak 5 Yıldır Priestim TeseKKürLer